×

CONSTRUCTOR SONIC 3 TIPURI

Un set de construcție distractiv în stil Lego, potrivit pentru copiii mai mari și părinții imaginativi. Alege personajul tău preferat și asambla-l folosind broșura de instrucțiuni detaliate și imaginația ta. Sau faceți o colecție din cele trei figurine gata făcute, astfel încât distracția va fi și mai incitantă. Seturile conțin un număr diferit de elemente de construcție și un grad de dificultate corespunzător diferit - cel roșu este format din 611 părți, cel galben - 692 și cel albastru - 772. Deci, care este personajul tău preferat?

·       Dimensiuni pachet în cm: 13 x 8 x 15

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 14 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
26,37 Lei (incl. TVA)
22,16 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Galben
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
16178
Add to wishlist
Descriere

Sonic 3 Types Builder este un constructor distractiv pentru copii care oferă mini modele ale personajelor din popularul joc video și film. Este perfect pentru copiii cărora le place să asambleze și să creeze lucruri în timp ce își dezvoltă imaginația și abilitățile creative.

Acest constructor este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete, deoarece oferă diferite variante de caracter pe care fiecare le poate alege în funcție de preferințe.

Sonic 3-Type Builder este similar cu popularii constructori Lego, oferind o mulțime de piese pentru a asambla diferitele personaje. De asemenea, în kit sunt incluse instrucțiuni detaliate pentru a ajuta copiii să asambleze modelele în mod corect.

În plus, constructorul Sonic 3 tipuri oferă posibilitatea de a crea o colecție din cele trei figurine gata făcute. Această distracție suplimentară îi va entuziasma pe copii și îi va motiva să adună fiecare dintre personaje.

Constructorii sunt alcătuiți din diferite numere de elemente de construcție, făcându-le potrivite pentru diferite vârste și niveluri de dificultate. Constructorul roșu este format din 611 piese, cel galben 692 și cel albastru 772. Acest lucru le permite copiilor să aleagă constructorul care se potrivește cel mai bine aptitudinilor și preferințelor lor.

Constructorul este potrivit pentru copii peste 14 ani. Oferă distracție și provocare copiilor, în timp ce își dezvoltă abilitățile creative și imaginația. Alege personajul tău preferat și distrează-te construindu-l.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16178

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Sonic / Sonic
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14371
39,41 Lei (TVA inclus) 24,84 Lei (Fara TVA) 25%
29,56 Lei (incl. TVA) 39,41 Lei
-25%
Un tren de viteza electric pe care fanii acestui tip de jucarie il vor aprecia cu siguranta. Vine cu un aspect, sunete, lumini atractive și va deveni foarte repede cea mai preferată jucărie! ·       Dimensiuni in cm:...
Referinta: 12363
7,56 Lei (TVA inclus) 4,76 Lei (Fara TVA) 25%
5,67 Lei (incl. TVA) 7,56 Lei
-25%
O mini trompeta din lemn in culori vesele care va atrage cu siguranta atentia oricarui copil cu afinitate pentru muzica. Robustă, ușoară și ușor de ținut de mâinile mici, trompeta colorată va aduce ore întregi de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare