×

SET DE JOACĂ CU ANIMALE ȘI ACCESORII - 4 MODELE

Animale mici și drăguțe din piele de căprioară, cu cap și membre mobile, completate cu obiecte de diferite tematici. Pisicuța vine cu echipament de toaletat, iepurașul cu morcovi și gard, cățelul cu rechizite medicale, iar rățușca cu accesorii de înfrumusețare. Alegeți un animal sau faceți o colecție din toate cele 4 modele - în acest fel jocurile vor fi și mai interesante și mai distractive!

·       Varianta: rață, câine, pisoi, iepuraș

·       Dimensiuni pachet în cm: 17 x 8 x 21

·       Material : PVC

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani anul _

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
23,19 Lei (incl. TVA) 30,92 Lei
-25%
30,92 Lei (TVA inclus) 19,49 Lei (Fara TVA) 25%
Tip
  • Aleatoriu / mix
  • Câine
  • O rata
  • Pisoi
  • Iepurașul
in stoc
Referinţă:
19101
Add to wishlist
Descriere

Setul de joacă cu animale și accesorii este jucăria perfectă pentru copii care îți va distra și ocupa copilul ore întregi. Acest set de joacă este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete, oferind o varietate de opțiuni de rață, câine, pisoi și iepurași. Fiecare dintre aceste animale drăguțe de pluș are un cap și membre mobile, făcându-le și mai realiste și mai distractive de jucat.

Setul include, de asemenea, articole de diferite teme, care sunt special selectate pentru fiecare animal. De exemplu, pisoiul vine cu echipament de coafură, care îi permite copilului să devină un adevărat frizer de pisici. Iepurașul este echipat cu morcovi și un gard care poate fi folosit pentru a crea scene distractive de hrănire și de joacă. Catelul are accesorii medicale care ii permit copilului sa devina veterinar si sa aiba grija de sanatatea catelusului sau. Rața vine cu accesorii de înfrumusețare care îi permit copilului să creeze diferite stiluri și să-l facă și mai atractiv.

Acest set de joacă este ideal pentru dezvoltarea imaginației și creativității copilului. Oferă oportunități nesfârșite de joacă și distracție, deoarece copilul poate crea diferite povești și scene cu animalele și accesoriile. În plus, copilul își poate alege animalul preferat sau poate face o colecție din toate cele 4 specii, ceea ce va garanta jocuri și mai incitante și distractive.

Setul de joaca cu animal si accesorii este cadoul perfect pentru orice copil. Nu numai că îi va distra și ocupa, dar le va dezvolta și abilitățile de joc și imaginația. Lăsați copilul să se bucure de distracție și distracție fără sfârșit cu acest set de joacă minunat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19101

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06926
78,86 Lei (TVA inclus) 49,70 Lei (Fara TVA) 25%
59,15 Lei (incl. TVA) 78,86 Lei
-25%
Cuburi de construit cu trei vehicule și un bărbat, potrivit pentru fete și băieți. Conține 57 de elemente de construcție și o broșură cu descrieri detaliate. Un instrument grozav de distracție care dezvoltă...
Referinta: 12347
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
O tigaie ușoară din plastic, la fel ca cea adevărată, plină cu legume sănătoase. Veți găsi morcov, ciuperci, porumb, cartofi, varză! In set este inclusa si o furculiță, cu care puteti manca cu usurință verdețurile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare