×

KIT COAFOR ÎN RUCSAC

Un rucsac destul de roz cu file care va deveni accesoriul tău preferat. Iar în interior vei găsi articole care vor face setul și mai iubit - o perie de păr, o oglindă, ochelari, unghii artificiale și alte lucruri de frumusețe de care are nevoie orice zână mică. Există chiar și o păpușă surpriză pentru a face jocul și mai distractiv și distractiv!

·      Dimensiuni in cm: 21 x 10 x 29

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12381
Add to wishlist
Descriere

Trusa de coafură într-un rucsac cu urechi este jucăria perfectă pentru fetițele care iubesc să se distreze și să creeze diferite coafuri. Acest set de coafură pentru copii oferă tot ce ai nevoie pentru ca micile zâne să se joace.

Drăguțul rucsac roz cu urechi nu este doar un accesoriu practic, ci și o geantă elegantă pentru copii, care va fi preferata fiecărei fete. Cu dimensiunile de 21 x 10 x 29 cm, este suficient de mare pentru a ține toate articolele din set și a le duce peste tot cu tine.

În interiorul rucsacului vei găsi diverse articole care vor face trusa de coafură și mai iubită și distractivă. Peria de par este ideala pentru pieptanat si coafat parul papusilor sau al iubitelor. Oglinda este perfectă pentru a vă verifica coafura și pentru a crea diferite stiluri. Ochelarii oferă jocului și mai multă varietate și distracție.

Dar asta nu este tot! În set veți găsi și unghii artificiale pe care micile zâne le pot pune pe păpuși sau singure. Sunt perfecte pentru a crea diferite stiluri de modă și arată foarte realist. În plus, setul include și alte lucruri de înfrumusețare de care are nevoie orice zână mică.

Dar cea mai mare surpriză din acest set este păpușa mică. Este accesoriul suplimentar perfect care va face jocul și mai distractiv și distractiv. Fetițele se vor bucura să creeze diferite coafuri pentru păpușă și să o transforme într-o adevărată icoană a modei.

Acest set de coafura pentru copii este cadoul perfect pentru orice fetita care adora sa se distreze creand diferite coafuri. Îi va distra și îi va inspira să-și exprime creativitatea și stilul.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12381

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13059
28,19 Lei (TVA inclus) 17,77 Lei (Fara TVA) 25%
21,14 Lei (incl. TVA) 28,19 Lei
-25%
O păpușă blondă cu ochi care clipesc, îmbrăcată într-o rochie frumoasă cu bretele și o panglică pe piept și purtând pantofi roz. Este realizat din plastic gros, puternic, iar membrele sunt detașabile la încheieturi,...
Referinta: 13141
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
O păpușă cu o rochie roz moale și o pălărie, care se sprijină dulce pe spate, punându-și mâna sub cap. Este realizat din plastic și cauciuc și vine complet cu o pernă și o sticlă de apă sau lapte. Scoateți banda din...
Referinta: 09722
30,31 Lei (TVA inclus) 19,11 Lei (Fara TVA) 25%
22,74 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Geanta de box din imitație de piele în culorile Bulgariei și o pereche de mănuși concepute pentru toti fanii acestui sport. Simte-te ca un adevărat boxer și exersează-ți abilitățile dezvoltându-le și...
Referinta: 19069
4,05 Lei (Fara TVA)
4,82 Lei (incl. TVA)
O minge ușoară, potrivită pentru orice joc sportiv în parc, pe plajă sau în apă. Se vinde în stare umflată sau dezumflată, iar imaginile personajelor preferate provoacă zâmbete și fac jocurile și mai distractive!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare