×

Chiuveta CU APA CU CURT SI ACCESORII IN CUTIE

Chiuveta electrica pentru copii cu apa curenta si sunet, potrivita pentru fete si baieti. Vine cu tot ce ai nevoie - un uscător pe o parte, un mic blat pe cealaltă, două pahare și un burete. Doar adăugați apă și închideți robinetul! Acum puteți spăla toate vasele și le puteți agăța în uscător pentru a se usuca - la fel cum face mama! Setul include, de asemenea, autocolante adezive pentru a vă face chiuveta și mai interesantă și mai completă.

·       Dimensiuni pachet în cm: 24 x 10 x 33

·       Dimensiuni chiuveta in cm: 40 x 17 x 27

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
56,11 Lei (incl. TVA)
47,15 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12577
Add to wishlist
Descriere

Chiuveta electrică pentru copii cu apă curentă și accesorii este jucăria perfectă pentru fetele și băieții cărora le place să se distreze în bucătărie. Oferă o experiență realistă de spălat vase și este perfect pentru imaginație și jocuri de rol.

Această chiuvetă de jucărie pentru copii este echipată cu apă curentă și sunet, făcându-l și mai realist și mai distractiv de jucat. Pur și simplu adăugați apă în rezervor și întoarceți robinetul pentru a lăsa apa să curgă. Copiii pot folosi buretele inclus pentru a curata vasele si a le spala sub jet de apa. De asemenea, pot folosi două căni care sunt incluse pentru a face cafea sau ceai virtual.

Această chiuvetă de bucătărie pentru copii a fost creată cu mare atenție la detalii. Are un suport de uscare pe o parte și un mic blat pe cealaltă, care permite copiilor să usuce vasele după ce le spală. Este locul perfect pentru ca ei să lase vasele la uscat, la fel ca mama.

Chiuveta de jucărie pentru copii vine complet cu autocolante adezive pe care copiii le pot folosi pentru a-și face chiuveta și mai interesantă și mai completă. Pot pune autocolante pe chiuvetă pentru a o decora după bunul plac și a o face unică.

Această chiuvetă electrică cu apă pentru copii este jucăria perfectă pentru fetele și băieții cărora le place să se distreze în bucătărie și să se bucure de jocurile de rol. Această chiuvetă de jucărie este cadoul perfect pentru orice copil căruia îi place să se distreze și vrea să învețe să ajute în bucătărie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12577

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12576
71,37 Lei (Fara TVA)
84,93 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat star rock cu acest set de tobe minunat cu un aspect realist! Vine într-o cutie cu un mâner convenabil, astfel încât să-l poți purta oriunde cu tine. Începător sau avansat, fiecare mic muzician va...
Referinta: 16097
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserii cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 12543
45,87 Lei (Fara TVA)
54,59 Lei (incl. TVA)
·      Dimensiuni pachet în cm: 33,5 x 17 x 11,5 ·      Alimentare : 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse) ·      Material: plastic non-toxic ·      Potrivit pentru copii peste 3 ani. ·      Fabricate în Chinа

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare