×

SUPEREROU AVENGERS 23 CM

Figurină strălucitoare a unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din producția de film de renume mondial. Este realizat din plastic rezistent, cu membre și cap detașabil și va fi un plus grozav pentru colecția ta de supereroi!

·       Dimensiuni in cm: 23 x 11

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
8,16 Lei (incl. TVA)
6,86 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12300
Add to wishlist
Descriere

Super-eroul violet într-o geantă de 23 cm înălțime este jucăria perfectă pentru copii pentru băieții cărora le place să colecteze figurine ale personajelor celebre. Această siluetă luminoasă este realizată din plastic durabil și are membre și cap mobil, făcându-l și mai distractiv de jucat.

Supereroii sunt mereu în centrul atenției și sunt o inspirație pentru mulți băieți. Le place să se întruchipeze în rolurile personajelor lor preferate și să-și creeze propriile aventuri. Supereroul mov într-un plic este jucăria perfectă de adăugat la colecția oricărui băiat și de a-i permite să se distreze și să-și dezvolte imaginația.

Realizată din plastic non-toxic, această figurină este sigură pentru a se juca și poate fi folosită de copiii peste 3 ani. Este puternic și durabil, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare pe termen lung. Membrele și capul mobile ale figurinei le permit copiilor să o pozeze în diferite ipostaze și să creeze diferite scene și povești.

Jucăria este un cadou ideal pentru băieții care iubesc supereroii și sunt încântați de aventurile lor. Figurina poate face parte din jocul lor și îi poate inspira să-și creeze propriile povești și aventuri. Această siluetă este, de asemenea, potrivită pentru colecție și afișare și va fi un plus excelent pentru colecția de supereroi a oricărui băiat.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12300

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Razbunatorii
Thanos
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05735
15,78 Lei (Fara TVA)
18,78 Lei (incl. TVA)
Set distractiv pentru copii 2 in 1 - arbaletă și arc. Puteți folosi doar arcul sau pur și simplu îl puteți așeza pe arbaletă. Desigur, există și o tolbă cu săgeți - cum putem folosi arcul fără ele? Arcurile sunt...
Referinta: 05556
10,17 Lei (Fara TVA)
12,11 Lei (incl. TVA)
Pompa de apă mare cu spumă cu care te vei distra și răcori zilele fierbinți. Ne vine în 3 culori strălucitoare, vesele. Potrivit pentru bătălii interesante de vară pline de distracție și râsete. ·      Dimensiunile...
Referinta: 12458
16,55 Lei (Fara TVA)
19,69 Lei (incl. TVA)
O jucărie din plastic cu barcă de împingere cu un sunet distractiv și un mâner reglabil cu un finisaj confortabil, concepută pentru copiii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare