×

FIGURINE RANGERS 5 BUC.

Un set compus din 5 figurine Star Rangers cu care sa pornești în lupta dintre bine si rău. Fii parte din aventură și recreează diferite scene din serialul TV sau înventează propriile scenarii!

·       Dimensiuni pachet în cm: 33 x 2,5 x 19

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivite pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate in China

Citeste mai multArata mai putin
9,67 Lei (incl. TVA)
8,13 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12344
Add to wishlist
Descriere

RANGER 5 BR. ON CARDBOARD este setul perfect de figurine pentru copii care vor aprinde imaginația oricărui băiat. Această jucărie este perfectă pentru copiii cu vârsta peste 3 ani, cărora le place să se distreze cu personaje și să-și creeze propriile aventuri.

Setul include 5 figurine Star Ranger gata să intre în lupta dintre bine și rău. Aceste jucării pentru copii sunt fabricate din plastic non-toxic care este sigur pentru copii.

Cu RANGERS 5 PCS, băiatul tău poate deveni parte din aventura Star Rangers. Poate recrea diferite scene din serialul TV sau poate veni cu propriile scenarii. Acest set de joacă pentru băieți îi va distra ore în șir și le va dezvolta creativitatea și imaginația.

Cu aceste figurine, copilul tău poate deveni un super-erou și poate lupta împotriva răului. Pot fi folosite pentru joacă în aer liber sau în interior, creând diferite scene și povești. Aceste figurine pentru copii sunt ideale pentru dezvoltarea abilităților sociale și de comunicare ale copiilor, deoarece se pot juca cu prietenii sau familia.

THE RANGERS este cadoul perfect pentru orice băiat care îi iubește pe Star Rangers și este încântat de aventurile lor. Aceste jucării pentru copii sunt distractive, interactive și vor aprinde imaginația copilului tău. Îi va face plăcere să se joace cu aceste personaje și se va simți ca un adevărat super-erou.

Nu ezitați să oferiți RANGER 5 buc. PE CARTONUL BĂIATULUI TĂU. Această jucărie îl va distra și îi va dezvolta abilitățile și imaginația. Lăsați copilul să devină parte din aventura Star Rangers și să lupte împotriva răului!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12344

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12395
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Masa de plastic pentru papusi cu 6 scaune, căni, farfurii si diverse feluri de mancare. Setul vine în culori neon strălucitoare care vor atrage cu siguranță atenția oricărei mici zâne și vor face jucăria și mai...
Referinta: 01046
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Șoriceii preferați ai tuturor vin sub forma unei jucării de plus - un cadou ideal pentru copiii și mici, mari și chiar pentru adulți! Jucăria este confecționată dintr-un material foarte moale, ceea ce îl face plăcut...
Referinta: 06991
7,56 Lei (TVA inclus) 4,76 Lei (Fara TVA) 25%
5,67 Lei (incl. TVA) 7,56 Lei
-25%
Set de 3 pene de rezerva pentru badminton sau tenis, ambalate intr-un ambalaj de plastic transparent. Sunt o completare grozavă la arsenalul tău de distracție de vară, pentru a face sport în aer curat cu prietenii sau...
Referinta: 12549
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
O tablă magnetică cu un stilou dedicat filmului și celor mai înfocați fani ai săi. Pe el poți desena orice imagine pe care o creează imaginația ta. Și apoi trebuie doar să glisați radiera și tabla este din nou albă -...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare