×

SUPEREROU NEGRU CU SABIE LUMINOASĂ ȘI MASCĂ

Un alt set grozav din serialul dedicat supereroilor celebrei producții cinematografice și fanilor acestora. Conține o mască, o figurină și un lansator de sabie laser cu 4 discuri. Transformă-te în personaj și distrează-te așa cum îți dictează imaginația! Și știm că este nelimitat !

·       Dimensiuni pachet in cm: 48 x 23

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
31,83 Lei (incl. TVA)
26,75 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
05732
Add to wishlist
Descriere

Supereroul negru cu sabie laser și mască de carton este un alt set grozav din seria dedicată supereroilor celebrei producții cinematografice și fanilor acestora. Acest set este perfect pentru toți băieții cărora le place să se îmbrace și să se distreze cu personajele lor preferate.

Masca inclusă, figurină și împușcător de sabie iluminat cu 4 discuri vă vor permite să deveniți un adevărat super-erou. Masca este realizată din plastic ușor și are o curea confortabilă pentru a vă menține confortabil pe tot parcursul jocului. Cifra este detaliată și reprezintă adevăratul erou din cinema, ceea ce te va ajuta să pornești în aventuri incitante. Lansatorul de sabie laser este o adevărată bijuterie care vă va permite să luptați cu răufăcătorii și să protejați lumea de pericole.

Acest set de joacă este conceput pentru a avea în vedere distracția și distracția copiilor. Cu el, ei își vor putea dezvolta imaginația și creativitatea transformându-se în personaje diferite și lansându-se în diferite aventuri. Jocul cu supereroii este o modalitate excelentă pentru copii de a învăța abilități valoroase precum cooperarea, gândirea logică și rezolvarea problemelor.

Dimensiunile pachetului sunt de 48 x 23 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Produsul este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micii fani ai supereroilor.

Acest set de joacă este fabricat în China și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță. Este un cadou perfect pentru orice baiat care iubeste supereroii si vrea sa se distreze cu ei. Nu rata șansa de a deveni personajul tău preferat și de a te distra cu acest set de joacă grozav!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05732

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2022
Tema / Eroul
Batman
Razbunatorii
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12395
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Masa de plastic pentru papusi cu 6 scaune, căni, farfurii si diverse feluri de mancare. Setul vine în culori neon strălucitoare care vor atrage cu siguranță atenția oricărei mici zâne și vor face jucăria și mai...
Referinta: 12368
73,92 Lei (Fara TVA)
87,96 Lei (incl. TVA)
Placă multifuncțională cu două fețe - alb și negru. Partea albă este magnetică și este pentru scris/desenat cu un marker și aranjarea magneților, partea neagră este pentru cretă. Îți poți folosi placa în trei moduri -...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14502
28,03 Lei (Fara TVA)
33,35 Lei (incl. TVA)
Camion de beton pentru copii cu aspect realist, din plastic rezistent. Are un tambur rotativ care este antrenat de la mânerul situat la baza acestuia. Roțile sunt realizate din cauciuc cu un strat anti-alunecare și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare