×

FIGURINĂ SONIC 14 CM - 6 MODELE

Potrivite mai ales pentru cei mai înfocați fani ai animației ! Faceți o colecție din toate cele 6 figurine pentru a face jocul și mai captivant și pentru a avea parte de mai multă distracție!

Alegerea modelului este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·      Dimensiuni pachet în cm: 16,5 x 5 x 30

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
16,66 Lei (incl. TVA)
14,00 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12420
Add to wishlist
Descriere

Figura Sonic 14 cm în blister 6 tipuri este produsul perfect pentru cei mai înfocați fani ai animației! Această colecție de șase figurine Sonic diferite este modalitatea perfectă de a vă bucura de joc.

Selectarea variantelor este complet aleatorie și în funcție de disponibilitate. Acest lucru face ca fiecare achiziție să fie și mai interesantă, deoarece nu știi niciodată ce personaj vei primi. Acest lucru creează surpriză și creează anticipare pentru orice fan Sonic.

Figurile au dimensiunile pachetului de 16,5 x 5 x 30 cm, ceea ce le face ideale pentru copiii peste 3 ani. Sunt fabricate din plastic non-toxic, cu care se poate juca în siguranță și nu prezintă niciun risc pentru copii. Acest lucru este important mai ales când vine vorba de jucării pentru copii mici.

Produsul este fabricat în China, asigurând o înaltă calitate și durabilitate. Figurile sunt create cu atenție la detalii și sunt o adevărată replică a personajelor din animație. Sunt luminoase și colorate, ceea ce le face și mai atractive pentru copii.

Figurile sonice sunt perfecte pentru joacă și colecție. Puteți colecta toate cele șase figurine și puteți crea o colecție completă care vă va aduce și mai multă bucurie și plăcere. Este modalitatea perfectă de a-ți arăta dragostea pentru animație și de a te bucura de a te juca cu personajele tale preferate.

Figurile sonice sunt potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete. Ele oferă posibilități infinite de joacă și fantezie. Copiii își pot crea propriile povești și aventuri cu personajele din animație. Este modalitatea perfectă pentru ei de a-și dezvolta creativitatea și imaginația.

Nu ratați ocazia interesantă de a vă bucura să vă jucați cu figurinele Sonic. Sunt perfecte pentru toți fanii animației și vă vor oferi ore întregi de distracție și divertisment. Nu ezita și adaugă-le în colecția ta astăzi!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12420

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Sonic / Sonic
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16053
53,52 Lei (Fara TVA)
63,69 Lei (incl. TVA)
Jucăriile Montessori sunt interesante. Ei dezvoltă imaginația, gândirea, motricitatea fină și abilitățile de construire care vor ajuta ulterior copiii în desfășurarea diverselor activități. Jocul nostru îndeplinește...
Referinta: 09722
30,31 Lei (TVA inclus) 19,11 Lei (Fara TVA) 25%
22,74 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Geanta de box din imitație de piele în culorile Bulgariei și o pereche de mănuși concepute pentru toti fanii acestui sport. Simte-te ca un adevărat boxer și exersează-ți abilitățile dezvoltându-le și...
Referinta: 12309
34,26 Lei (TVA inclus) 21,59 Lei (Fara TVA) 25%
25,70 Lei (incl. TVA) 34,26 Lei
-25%
Cunoașteți organele și părțile corpului? Și știi exact unde sunt? O interpretare ușor diferită, dar infinit de distractivă a jocului preferat al tuturor copiilor - „Unchiul Doctor”. Încercați să găsiți locurile exacte...
Referinta: 13095
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Păpușă drăguță de cauciuc cu paie și balon. Aruncă balonul și strânge-l pentru a descoperi surpriza! Și ceea ce este - află singur! Colectează toate păpușile pentru a face jocul și mai distractiv și mai interesant!...
Referinta: 12415
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Îți place să mănânci dulciuri? Cu siguranță! Atunci acest set de dulciuri este doar pentru tine! Veți găsi mai multe tipuri de înghețată și 2 prăjituri cu 2 farfurii și linguri. Pune-le în farfurie și delectează-ți...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare