×

TRANSFORMER ROBOT CAR 3 CULORI

Transformarea robotului într-o mașină este extrem de ușoară și suntem siguri că o vei putea face fără ajutorul părinților tăi. Deci, ai două jucării întregi într-una! Când te-ai săturat să te joci cu mașina - transformă-o din nou într-un robot! Si invers. Este atât de distractiv!

·       Culoare: alb, galben, rosu

·       Dimensiuni pachet în cm: 21 x 6 x 31

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
14,23 Lei (incl. TVA)
11,96 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Galben
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
09290
Add to wishlist
Descriere

TRANSFORMER ROBOT CAR este jucăria perfectă pentru băieți care îi va încânta și îi va distra. Această jucărie Transformers oferă o experiență uimitoare prin transformarea dintr-un robot într-o mașină și invers. Este cadoul perfect pentru copiii care iubesc roboții și mașinile.

Transformarea robotului într-o mașină este extrem de ușoară, iar copiii o vor face singuri, fără ajutorul părinților. Trebuie doar să urmeze instrucțiunile și să-și folosească imaginația. Transformarea în sine este distractivă, iar copiii se vor bucura de procesul de transformare a robotului într-o mașină și invers. O jucărie care oferă două forme diferite de divertisment.

Când copiii se joacă cu mașina, o pot transforma înapoi într-un robot și pot continua distracția. Transformarea este rapidă și ușoară, astfel încât copiii se pot bucura de diferite forme de joacă cu aceeași jucărie. Acest lucru este perfect dacă copiii doresc să-și schimbe jocul și să se distreze într-un mod diferit.

TRANSFORMER ROBOT-CAR 3 COLORS este disponibil în trei culori diferite - alb, galben și roșu. Acest lucru le permite copiilor să aleagă culoarea preferată sau să colecteze întreaga colecție de jucării cu transformator.

Jucăria este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micii fani ai roboților și mașinilor. Copiii se vor bucura de posibilitățile nesfârșite de joacă și distracție cu această jucărie Transformers.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
09290

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Transformatoare
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16033
24,06 Lei (TVA inclus) 15,17 Lei (Fara TVA) 25%
18,05 Lei (incl. TVA) 24,06 Lei
-25%
Scule in casca speciala pentru toți cei mici cărora le place sa repare diverse obiecte stricate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat de acasă, și nu numai. Așa că suflecă-ți mânecile și...
Referinta: 13141
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
O păpușă cu o rochie roz moale și o pălărie, care se sprijină dulce pe spate, punându-și mâna sub cap. Este realizat din plastic și cauciuc și vine complet cu o pernă și o sticlă de apă sau lapte. Scoateți banda din...
Referinta: 12579
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Pian-sintetizator electronic pentru copii cu aspect realist, complet cu microfon. Vine cu 32 de taste muzicale și până la 10 butoane funcționale - OFF/ON, stop, ritm, demo, creștere/scădere a volumului și o grămadă...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare