×

TRANSFORMATOR DE CARTON 3 TIPURI

Transformă robotul galben într-o mașină sport și transformă roșul și violetul în diferite tipuri de camioane. Intră în bătălii epice - cu toate transformatoarele din serie, va fi și mai distractiv și interesant!

·       Culoare: galben, roșu, violet

·       Dimensiuni pachet in cm: 22 x 32

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
13,63 Lei (incl. TVA)
11,45 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Galben
  • Rosu
  • Violet
in stoc
Referinţă:
19183
Add to wishlist
Descriere

Transformatorul din carton 3 tipuri este jucăria perfectă pentru băieți care îi va încânta și îi va distra. Această jucărie unică este potrivită copiilor peste 3 ani și oferă o varietate incredibilă de opțiuni de joacă.

Ideea principală a acestui robot transformator este de a oferi copiilor posibilitatea de a transforma robotul galben într-o mașină sport și roșul și violetul în diferite tipuri de camioane. Acest lucru le oferă celor mici șansa de a se îmbarca în bătălii și aventuri epice cu Transformers.

Fabricat din plastic non-toxic, acest produs este sigur pentru copii și asigură că aceștia se pot distra în siguranță și fără a-și face griji pentru sănătatea lor.

Transformerul este un cadou ideal pentru băieții care iubesc jucăriile transformatoare și roboții. Îi va încânta și le va oferi ore de distracție și emoție. Cu acest produs, copiii se vor putea lansa în diverse aventuri și bătălii cu seria lor Transformers.

Nu rata ocazia de a oferi băiatului tău această jucărie uimitoare care îl va distra și îi va oferi nenumărate oportunități de joacă și distracție. Robotul Transformer este cadoul perfect pentru orice băiat care iubește jucăriile Transformers.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19183

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Transformatoare
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13095
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Păpușă drăguță de cauciuc cu paie și balon. Aruncă balonul și strânge-l pentru a descoperi surpriza! Și ceea ce este - află singur! Colectează toate păpușile pentru a face jocul și mai distractiv și mai interesant!...
Referinta: 16129
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un puzzle distractiv cu diferite tipuri de animale. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, motricitatea fină, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14359
34,87 Lei (TVA inclus) 21,98 Lei (Fara TVA) 25%
26,15 Lei (incl. TVA) 34,87 Lei
-25%
O jucărie multifuncțională pentru toți micii constructori – un excavator și un încărcător frontal 2 în 1! Încărcătorul și cupa sunt detașabile, astfel încât să puteți face diferite lucrări cu o singură mașină!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare