×

TREN CU 2 LOCOMOTIVĂ ȘI 2 MAȘINI

Un mic transportor auto cu două etaje, cu două roabe colorate, două cărucioare și un hayon care se deschide. Cu el, te poți distra afară sau acasă, încărcând și descarcând vehiculele pe rampă, transportându-le și inventând diferite scenarii. Mașina are un mecanism inerțial, care fără îndoială, va face jocul și mai distractiv și incitant!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet în cm: 32 x 8 x 15

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14518
Add to wishlist(1)
Descriere

2 LOCOMOTIVĂ ȘI 2 MAȘINI AUTOBUZ TREN este jucăria perfectă pentru băieți, care va oferi ore nesfârșite de distracție și emoție. Acest tren auto pentru copii este perfect pentru a se juca atât afară, cât și acasă.

Mașina mică cu etaj are două cărucioare viu colorate și două cărucioare care pot fi încărcate și descărcate pe rampa mașinii. Acest lucru le oferă copiilor posibilitatea de a transporta vehiculele și de a veni cu diferite scenarii de joacă.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestui tren auto pentru copii este mecanismul său inerțial. Aceasta înseamnă că mașina se poate deplasa înainte după ce este alimentată. Această caracteristică face jocul și mai distractiv și interesant pentru copii.

Nu ezita sa ii oferi copilului tau aceasta minunata jucarie care il va distra si ii va dezvolta imaginatia si abilitatile motorii. Acest vagon cu cărucioare și locomotive este cadoul perfect pentru orice băiețel care iubește vehiculele și se joacă cu ele.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14518

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09940
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Acest minunat ceas de mână cu curea roz, vine special pentru micii fani ai purcelușului din film. Ceasul funcționează cu baterii și arată data și ora. Pentru a opri ceasul, glisați-l în sus. Deschiderea este atât de...
Referinta: 13124
59,90 Lei (Fara TVA)
71,28 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș de plastic cu ochi albaștri, purtând chiloți și căciuliță pe cap. Vine complet cu un salopetă roz și port pentru bebeluși. Un cadou grozav care va încânta orice mămică și îi va aduce multe ore de jocuri...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare