×

CERC PLIABIL CULORI NEON

Cerc pentru copii in culori aprinse neon, ideal pentru sporturi active in aer liber sau in confortul casei. Asamblați piesele (9 bucăți) pentru a forma cercul și lăsați distracția să înceapă!

·       Dimensiunile pachetului in cm: 25 x 10 x 5

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
9,53 Lei (incl. TVA) 12,71 Lei
-25%
12,71 Lei (TVA inclus) 8,01 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
06980
Add to wishlist
Descriere

Cercul pentru copii este accesoriul perfect pentru copiii cărora le place să se distreze și să se miște. Acest cerc este conceput pentru sporturi active în aer liber sau în confortul casei tale și oferă posibilități nesfârșite de distracție și joacă.

Cercul este fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, ceea ce îl face sigur pentru copii. Este format din 9 piese care trebuie asamblate pentru a face un cerc complet. Această funcționalitate permite copiilor să-și dezvolte abilitățile motorii și coordonarea în timp ce asambla cercul și se distrează.

Cercul pentru copii vine în culori neon strălucitoare care îl fac și mai atractiv pentru copii. Aceste culori creează o stare de spirit veselă și le fac să se simtă incitante.

Acest cerc pentru copii este perfect pentru joaca in aer liber. Copiii îl pot folosi în grădină, pe plajă sau în parc și se pot distra cu prietenii. Cercul este ușor și confortabil de purtat, făcându-l perfect pentru călătorii și plimbări. Copiii îl pot lua cu ei oriunde și se pot distra oricând.

Cercul pentru copii poate fi folosit și în confortul casei. Copiii se pot distra cu el in camera copiilor sau in camera de zi si se pot bucura de joaca activa chiar si intr-un spatiu inchis. Este o modalitate grozavă de a-i menține activi, mai ales atunci când vremea nu permite jocul în aer liber.

Acest cerc de rotire este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este conceput special pentru ei și răspunde nevoilor și preferințelor lor. Cercul este adaptat grupului lor de vârstă și îi ajută să-și dezvolte abilitățile motorii și coordonarea. De asemenea, este perfect pentru a juca cu prietenii și familia, făcându-l perfect pentru a crea amintiri speciale.

Luați Cercul de învârtire pentru copii și lăsați distracția să înceapă! Acest accesoriu luminos și distractiv le va oferi copiilor posibilități infinite de joacă și distracție. Se vor bucura de sporturi active și își vor dezvolta abilitățile motorii și coordonarea. Cercul pentru copii este perfect pentru a se juca în aer liber sau în confortul casei și va crea amintiri și momente de neuitat pentru copii și cei dragi.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06980

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05688
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
O mitralieră cu un mecanism care va atrage atenția fiecărui copil. Vine la set cu o insignă de poliție, cu o clemă, pentru a face din joc o aventură distractivă! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 38 x 17 ·...
Referinta: 14366
30,31 Lei (TVA inclus) 19,10 Lei (Fara TVA) 25%
22,73 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Un tren de viteză electric pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Vine cu un aspect atrăgător, sunete, lumini și va deveni foarte repede cea mai preferată jucărie! ·       Dimensiuni pachet...
Referinta: 03894
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
15,91 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
Papusa unicorn cu aspect atractiv, imbracata intr-o rochie proaspata si completata cu o geanta, o oglinda si un animal de cauciuc. Brațele și picioarele ei sunt mobile și se rup în mai multe puncte - încheieturi,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare