×

COARDĂ DE SĂRIT CU CEAS

Coarda din silicon colorata cu ceas, ideala pentru sporturi in aer liber. Și de ce nu acasă! Ușoară și confortabilă, va contribui la menținerea unei bune condiții fizice și va provoca nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor!

·       Culoare: verde, albastru, roz, galben

·       Dimensiunile pachetului in cm: 13,5 x 2,5 x 25

·       Material : plastic netoxic, PVC

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
7,94 Lei (incl. TVA) 10,59 Lei
-25%
10,59 Lei (TVA inclus) 6,68 Lei (Fara TVA) 25%
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
  • Verde
  • Galben
in stoc
Referinţă:
06985
Add to wishlist
Descriere

Coarda de săritură este jucăria perfectă pentru a distra copiii și în aer liber. Această frânghie pentru copii este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete cărora le place să se miște și să se distreze în aer curat.

Funia colorata din silicon cu tejghea este ideala pentru sporturile in aer liber. Designul său ușor și confortabil îl face perfect pentru copiii care doresc să se mențină în formă și să se distreze în același timp. Cu această frânghie, ei își vor putea antrena rezistența și coordonarea în timp ce se distrează în aer liber.

Coarda este fabricată din plastic non-toxic și materiale PVC, ceea ce o face sigură de utilizat. Este potrivit pentru copiii de peste 3 ani care sunt deja suficient de mari pentru a se distra cu această jucărie.

Această frânghie pentru copii cu tejghea este jucăria perfectă pentru copiii cărora le place să se miște și să se distreze în aer liber. Nu numai că va ajuta la menținerea unei bune condiții fizice, dar va aduce și nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor. Lăsați copiii să se distreze și să facă exerciții cu această frânghie colorată, care este perfectă pentru joacă în aer liber și acasă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06985

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05685
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o sabie katana. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...
Referinta: 13059
28,19 Lei (TVA inclus) 17,77 Lei (Fara TVA) 25%
21,14 Lei (incl. TVA) 28,19 Lei
-25%
O păpușă blondă cu ochi care clipesc, îmbrăcată într-o rochie frumoasă cu bretele și o panglică pe piept și purtând pantofi roz. Este realizat din plastic gros, puternic, iar membrele sunt detașabile la încheieturi,...
Referinta: 12411
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Un set de 3 cuburi cu model, fiecare cu două găuri și un total de 6 elemente în formele corespunzătoare. Toate găurile sunt diferite și va fi distracție nesfârșită și o provocare pentru cel mic să potrivească formele...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare