×

MACHIAJ ROSE

O paletă frumoasă de trandafiri cu capac glisant pe care orice zână mică o va aprecia. Conține farduri de pudră în culori moi și două aplicatoare de machiaj. Ingredientele sunt absolut inofensive și se îndepărtează ușor cu apă!

·       Dimensiuni pachet în cm: 1 8 x 2 x 28

·       Material: ingrediente non-toxice, plastic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
9,07 Lei (incl. TVA)
7,62 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13224
Add to wishlist
Descriere

MAKEUP ROSE este produsul perfect pentru toate micile zane carora le place sa se machieze si sa se transforme in printese frumoase. Această paletă frumoasă de trandafiri cu capac glisant este completarea perfectă pentru orice colecție de machiaj pentru copii.

Această paletă de machiaj pentru copii oferă umbre pudră în culori moi care vor impresiona orice copil. De la nuanțe deschise la întuneric, aceste farduri de pleoape le vor permite micilor zâne să creeze diferite look-uri de machiaj și să se distreze alături de prietenii lor. Cu cele două aplicatoare de machiaj incluse, copiii se pot bucura de posibilități infinite de creativitate și joacă.

Ingredientele acestei palete sunt absolut inofensive și se îndepărtează ușor cu apă. Acest lucru înseamnă că părinții pot fi siguri că copiii lor se vor distra în siguranță și fără a le răni pielea.

Ambalajul GRIMOVE ROZA măsoară 18 x 2 x 28 cm, ceea ce îl face compact și ușor de depozitat. Este fabricat din ingrediente non-toxice și plastic, ceea ce îl face durabil și rezistent la șocuri și uzură. Această paletă este potrivită copiilor peste 3 ani, făcându-l un cadou ideal pentru ziua de naștere sau de sărbători.

Această paletă de machiaj pentru copii este modalitatea perfectă pentru copii de a-și exprima individualitatea și de a se distra în timp ce își dezvoltă abilitățile creative.

MAKEUP ROSE este o adevărată magie pentru fiecare zână mică. Oferă posibilități infinite de joacă și creativitate, fiind în același timp sigur și ușor de utilizat. Lăsați copilul să se bucure de momente de distracție și frumusețe cu această paletă uimitoare de machiaj pentru copii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13224

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12407
5,58 Lei (Fara TVA)
6,64 Lei (incl. TVA)
Un set colorat pentru toți micii bucătari! Veți găsi un aragaz, o tigaie cu capac, ustensile de gătit și un frigider cu ușă care se deschide. Și acum pune un „strop” de imaginație pentru a transforma jocul într-o...
Referinta: 12296
20,37 Lei (Fara TVA)
24,24 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor de tip „doctor”. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu! ·       Dimensiuni pachet in cm: 26 x 28,5 ·...
Referinta: 13113
28,79 Lei (Fara TVA)
34,26 Lei (incl. TVA)
O geantă roz drăguță cu o panglică și un mâner, astfel încât să o poți lua oriunde cu tine. Iar in interior vei gasi tot ce ai nevoie pentru a te face sa stralucesti - fard de obraz, fard de ochi, luciu de buze si...
Referinta: 12350
14,92 Lei (Fara TVA)
17,75 Lei (incl. TVA)
Un kit special de frumusețe pentru micile prințese speciale! Vei fi superbă la petrecere cu el, pentru ca acesta contine tot ce iti trebuie - o paleta mica cu 6 culori de fard de pleoape, o oglinda trandafiri cu capac...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare