×

MAȘINĂ DE POLIȚIE PE BATERII

O mașină de poliție specială alimentată cu baterii, care se mișcă, se învârte, se aprinde și scoate zgomote tipice. Pe lângă faptul că arată real, cele două uși din față se deschid și la volanul mașinii se află un polițist. Toate acestea întăresc sentimentul realist și fac jocul și mai interesant și captivant!

·       Dimensiunile pachetului in cm: 19 x 9 x 9,5

·       Dimensiunile mașinii în cm: 18,5 x 8,5 x 9

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
28,19 Lei (incl. TVA)
23,69 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14348
Add to wishlist
Descriere

O mașină de poliție care funcționează cu baterii este jucăria perfectă pentru copii pentru băieții care iubesc mașinile de poliție și aventurile care vin cu ele. Această mașină de poliție pentru copii este echipată cu sunet și lumină care o fac și mai realistă și mai distractiv de jucat.

Mașina specială de poliție este concepută cu gândul la copiii cărora le place să se distreze și să asume diferite roluri. Este ideal pentru joaca in interior sau in aer liber, oferind copiilor posibilitatea de a se bucura de aventuri realiste ale politiei.

Această mașină de poliție pentru copii arată exact ca cea adevărată. A fost creata cu atentie la detalii si are un design realist care va impresiona orice mic politist.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestei mașini de poliție este că ușile din față se deschid. La volan se află o figură de polițist, care îmbunătățește și mai mult senzația realistă și face jocul și mai captivant și captivant.

Această jucărie pentru copii este realizată din plastic non-toxic, sigur pentru copii. Acest lucru este important deoarece copiii pun adesea jucării în gură sau le ating cu mâinile. Mașina specială de poliție este concepută pentru siguranța și distracția copiilor.

Această mașină de poliție cu ușile care se deschid este cadoul perfect pentru orice băiat care iubește mașinile de poliție și aventurile care vin cu ele. Jucăria îi va distra și le va oferi posibilitatea de a se bucura de jocuri polițiste realiste.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14348

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13127
29,81 Lei (Fara TVA)
35,47 Lei (incl. TVA)
O servietă albastră cu o păpușă drăguță și o grămadă de accesorii frumoase pe care fiecare domnișoară le va aprecia! Vei găsi uscător de păr, pieptene, placă de îndreptat părul, oglindă. Un cadou minunat care o va...
Referinta: 16125
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
Chitara roz care funcționează cu baterii, cu imaginea unui animal zâmbitor. Este colorat și distractiv și este echipat cu butoane care redă sunete și melodii diferite. Potrivit pentru distracție solo sau jocuri...
Referinta: 19099
13,23 Lei (Fara TVA)
15,74 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Ce zici de colorat? Știm că răspunsul la ambele întrebări este da, așa că avem ceva cu adevărat interesant pentru tine - un șorț de gătit colorat! Veți găsi, de asemenea, 12 culori de markere pe...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare