×

CAMION TRAILER DE POLIȚIE CU 5 MAȘINI

Mașină de poliție stil camion cu 5 mașini de patrulare și haion care se deschide. Cu el te poți distra afară sau acasă, încărcând și descarcând mașini pe rampă, urmărind criminali și inventând diferite scenarii. Mașina are un mecanism inerțial, care, fără îndoială, va face jocul și mai distractiv și incitant!

·       Dimensiuni pachet in cm: 45 x 12 x 16

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14491
Add to wishlist
Descriere

Mașina de poliție cu 5 mașini este jucăria perfectă pentru orice mic polițist. Oferă nu numai ore nesfârșite de distracție, ci și posibilitatea de a dezvolta imaginația și creativitatea copiilor.

Această trăsură este echipată cu un mecanism de inerție, ceea ce face ca joaca cu ea să fie și mai distractivă și mai interesantă. Pur și simplu împingeți căruciorul și lăsați-l să meargă pentru a înainta cu propria putere. Acest lucru le permite copiilor să se bucure de o reprezentare realistă a unei urmăriri polițienești și să vină cu diferite scenarii.

Autobuzul este echipat cu 5 mașini de patrulare care pot fi coborâte și urcate pe rampă. Acest lucru oferă o oportunitate de varietate și interactivitate în joc. Copiii se pot distra urmărind infractorii și salvând orașul de răufăcători.

În plus, trăsura este echipată cu o trapă care se deschide și care le permite copiilor să încarce și să descarce trăsurile cu ușurință și în mod convenabil. Acest lucru contribuie la realismul jocului și permite realizarea unor scenarii mai realiste.

Dimensiunile pachetului sunt de 45 x 12 x 16 cm, ceea ce îl face ideal pentru a se juca atât afară, cât și acasă. Materialul din care este confecționat autobuzul este plastic netoxic, ceea ce îl face sigur pentru copii.

Acest autobuz de jucărie este potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani. Nu numai că îi va distra pe copii, dar le va dezvolta abilitățile motorii, coordonarea și imaginația.

Acest autoturism de jucărie este un cadou ideal pentru băieții care iubesc mașinile de poliție și jocurile de rol. Oferă oportunități nelimitate de joacă și distracție care îi vor ține pe copii ocupați și distrați pentru mult timp.

Nu ezitați să oferiți această mașină de poliție copilului dumneavoastră. Îi va ține distrați și entuziasmați de posibilitățile infinite de joacă și dezvoltare. Fabricată în China, această trăsură este de înaltă calitate și va fi un companion de lungă durată în jocurile copilului dumneavoastră.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14491

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01013
18,15 Lei (TVA inclus) 11,44 Lei (Fara TVA) 25%
13,61 Lei (incl. TVA) 18,15 Lei
-25%
Termos distractiv cu imaginea supereroului preferat, care va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în natură! Este potrivit pentru apă, suc și alte băuturi reci și calde. Are un capac practic -...
Referinta: 16155
8,90 Lei (Fara TVA)
10,59 Lei (incl. TVA)
Pentru fanii jocurilor logice și puzzle-urilor, avem ceva cu adevărat special - un set de mini cub Rubik, un puzzle magic și un bonus - o mașinuță mică. Toată lumea știe să manevreze cubul, dar să ne amintim: 6...
Referinta: 14366
30,31 Lei (TVA inclus) 19,10 Lei (Fara TVA) 25%
22,73 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Un tren de viteză electric pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Vine cu un aspect atrăgător, sunete, lumini și va deveni foarte repede cea mai preferată jucărie! ·       Dimensiuni pachet...
Referinta: 05694
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Fii un câștigător pe câmpul de luptă cu această mitralieră grozavă cu apă! Doar îndreptați-vă ținta, țintiți și trageți! Conține: geantă cu bombe de apă. ·       Dimensiunile armei în cm: 39 x 15 x 3 ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare