×

DOCTOR ÎN VALIZĂ DESCHISĂ 2 CULORI

Toți copiii adoră jocul „unchiului doctor”. Și în marea noastră valiză există tot ce ai nevoie pentru a te preface că ești medic, pentru a face un examen medical amănunțit și chiar pentru a „trata” un pacient imobilizat la pat. Veți găsi o seringă, o cască, foarfece, o plăcuță de identificare și ce nu! Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu!

·       Culoare: roz, albastru

·       Dimensiuni pachet în cm: 46 x 26 x 3

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
26,37 Lei (incl. TVA)
22,16 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
in stoc
Referinţă:
12582
Add to wishlist
Descriere

Doctor in a Suitcase este setul perfect pentru copii care le va permite celor mici să se prefacă a fi adevărați doctori și să se distreze alături de prietenii lor. Acest set de doctor este completarea perfectă pentru jocurile unchiului doctor și oferă tot ce aveți nevoie pentru a crea un mediu realist de doctor.

În valiză veți găsi o varietate de instrumente și accesorii medicale care să vă ajute să jucați rolul unui medic. Seringa, stetoscopul, foarfecele și plăcuța de identificare sunt doar câteva dintre instrumentele care vă vor ajuta să efectuați un examen medical amănunțit. Cu aceste jucării de doctor, fiecare joc va avea un nou scenariu și nu vor fi limite pentru imaginația ta.

Acest set de joacă pentru doctor este potrivit pentru fete și băieți cu vârsta peste 3 ani, făcându-l perfect pentru preșcolari. Cu ea, copiii își vor dezvolta abilitățile sociale și de comunicare, distrându-se și învățând în același timp. Ei vor învăța să fie grijulii și responsabili, îngrijindu-și „pacienții” și „tratându-i”.

Această trusă medicală este un cadou distractiv și educativ pentru orice copil căruia îi place să se distreze și să joace de rol. Doctor V Open Suitcase este modalitatea perfectă de a stimula dragostea pentru știință și de a dezvolta abilitățile copiilor în timp ce se distrează.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12582

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12395
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Masa de plastic pentru papusi cu 6 scaune, căni, farfurii si diverse feluri de mancare. Setul vine în culori neon strălucitoare care vor atrage cu siguranță atenția oricărei mici zâne și vor face jucăria și mai...
Referinta: 12215
31,85 Lei (Fara TVA)
37,90 Lei (incl. TVA)
Pregătiți vafe delicioase pentru micul dejun și mâncați-le împreună cu mama și tata. Și pentru a face experiența și mai distractivă, dispozitivul are butoane cu sunete. Setul include două vafe gata preparate și un tub...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare