×

AUTOBUZ CU 2 ELICOPTERE ȘI 2 MAȘINI

Un mic port mașină cu două etaje, cu două elicoptere, două cărucioare și un hayon care se deschide. Cu el te poți distra afară sau acasă, poți lua cărucioarele pe rampă și de pe rampă, le poți transporta și a veni cu diferite scenarii. Jucăria are un mecanism inerțial, iar acest lucru va face, fără îndoială, jocul și mai distractiv și incitant!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet în cm: 32 x 8 x 15

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14517
Add to wishlist
Descriere

Car Transporter cu 2 elicoptere și 2 mașini este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să se distreze cu vehiculele. Este un transportator de mașini mic cu două etaje care transportă două elicoptere și două căruțe și are o trapă spate care se deschide. Cu această jucărie, copiii se pot distra atât afară, cât și acasă, ducând cărucioarele în sus și în jos pe rampă, transportându-le și creând diferite scenarii.

Mașina are un mecanism inerțial, ceea ce o face și mai distractivă și interesantă. Aceasta înseamnă că odată ce îl porniți, acesta continuă să se miște o perioadă fără alte intervenții. Acest lucru le permite copiilor să se bucure de jocuri lungi și distractive.

Jucaria este realizata din plastic non-toxic, sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii de peste 3 ani care au deja dezvoltate abilități motorii și se pot distra cu jucării mai complexe.

Acest transportor auto pentru copii cu cărucioare și elicoptere este un cadou perfect pentru băieții cărora le place să se distreze cu vehiculele. Jucăria nu numai că va distra copiii, dar le va dezvolta și imaginația, abilitățile motorii și coordonarea. Ei vor învăța să se distreze și să se joace într-un mod creativ, creând diferite scenarii și aventuri.

Nu ezita să-i oferi băiatului tău această jucărie distractivă și stimulativă. Îl va distra și îi va oferi ore întregi de jocuri și divertisment interesante.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14517

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16007
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Ofertă grozavă pentru toți micuții iubitorii de târâtoare! Setul conține 2 șerpi - roșu și verde, fiecare compus din 12 piese din plastic. ·       Lungimea șarpelui în cm: 40 ·       Material: plastic non-toxic ·...
Referinta: 14320
83,42 Lei (TVA inclus) 52,58 Lei (Fara TVA) 25%
62,56 Lei (incl. TVA) 83,42 Lei
-25%
Tren roz alimentat de baterii cu șine - un set pentru fete ceva mai atipic, care, însă, nu va trece neobservat de nicio domnișoară. Mai întâi va trebui să asamblați structura, care este la fel de ușor ca o joacă de...
Referinta: 14567
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un jeep mic cu o remorcă care transportă bușteni. Cadavrele sunt mobile și le puteți încărca, descărca și transporta dintr-un loc în altul. Jucăria are un mecanism de inerție, ceea ce o face și mai plăcută și dorită!...
Referinta: 14549
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
Un set de 4 mașini mici specializate pentru desfășurarea diferitelor activități - un camion cu macara, un autocisternă, un camion de gunoi și un basculant. Vehiculele au un mecanism de tragere înapoi , care va face...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare