×

CĂȚELUȘ DE PLUȘ MERGĂTOR

Drăguțul cățeluș de pluș cu castron și un os. Introduceți bateriile pentru a-l vedea mergând, mișcându-și capul, dând din coadă și latra. O jucărie grozavă de care te vei îndrăgosti la prima vedere și vei deveni cel mai bun prieten al tău.

·       Dimensiuni pachet în cm: 30 x 9 x 19

·       Material : plastic netoxic, poliester

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
65,82 Lei (incl. TVA)
55,31 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19112
Add to wishlist
Descriere

Câinele plimbat de pluș cu bot este o jucărie uimitoare care te va fermeca la prima vedere. Acest cățeluș drăguț de pluș este echipat cu un castron și un castron, făcându-l și mai atrăgător pentru micii iubitori de cățeluși. Doar introduceți bateriile și priviți cum se mișcă, dă din coadă și latră.

Acest câine interactiv plimbător este perfect pentru copiii de peste 3 ani cărora le place să se distreze cu jucăriile de pluș. Cu el, se vor putea distra ore întregi creând diferite jocuri și scenarii. Este un partener ideal pentru joacă și divertisment.

Dimensiunile pachetului sunt de 30 x 9 x 19 cm, ceea ce îl face ușor de transportat și convenabil pentru depozitare. Este fabricat din plastic non-toxic și poliester, ceea ce îl face sigur pentru copii.

Acest câine de pluș este alimentat de 2 baterii AA de 1,5 V, care nu sunt incluse în set. Acest lucru îl face convenabil de utilizat oriunde, fără să vă faceți griji cu privire la o priză electrică.

Acest câine de pluș este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță. Puteți fi sigur că acesta este un produs care a fost creat ținând cont de copii și de nevoile acestora.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de această jucărie grozavă care vă va aduce multă bucurie și distracție. Câinele plin de pluș cu botniță va deveni cel mai bun prieten al tău pentru jocuri și te va încânta cu ore nesfârșite de distracție. Nu ezita și comandă acum!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19112

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12468
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Set de bucatarie pentru copii, care contine 4 fructe pentru taiat, un cutit, o farfurie si un blender. Fructele sunt împărțite în 2 părți, care sunt conectate între ele prin intermediul unor plasturi velcro. Așa că le...
Referinta: 06931
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Model decorativ tridimensional al unei nave de război conceput pentru copiii adulți și părinții lor. Conține 66 de elemente, iar pentru asamblarea acestora nu este nevoie de lipici sau unelte. Știm că aceasta nu este...
Referinta: 05649
37,90 Lei (TVA inclus) 23,89 Lei (Fara TVA) 25%
28,43 Lei (incl. TVA) 37,90 Lei
-25%
O arbaletă interesantă cu săgeți moi și sigure, un toc și două ținte. Încărcați săgețile în toc, așezați-le în locul destinat, întindeți coarda arcului. Să vedem cât de repede loviți ținta chiar în mijloc! ·...
Referinta: 19107
50,97 Lei (Fara TVA)
60,65 Lei (incl. TVA)
Iepuraș din plus moale care funcționează cu baterii și care sare. Își mișcă urechile și nasul și scoate sunete drăguțe de iepuraș. Și pentru distracție 100%, iepurașul vine cu un bol cu mâncare și un morcov mare. Acum...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare