×

ELEFANT DE PLUȘ MERGĂTOR

Un elefant moale, alimentat cu baterii, care merge, își mișcă capul și coada și scoate sunete exact ca un elefant adevărat! O jucărie grozavă de care te vei îndrăgosti la prima vedere și va deveni cel mai bun prieten al tău.

·       Dimensiuni pachet in cm: 23 x 9 x 17

·       Material : plastic netoxic, poliester

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
53,07 Lei (incl. TVA)
44,60 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19113
Add to wishlist
Descriere

Elefantul de pluș care se plimbă este jucăria perfectă pentru micii iubitori de animale. Este confectionat din plastic imbracat in plus poliester, ceea ce il face extrem de placut la atingere. Elefantul este alimentat de la baterie și se poate mișca înainte în timp ce își mișcă capul și coada. Dar cel mai impresionant lucru este că face sunete la fel ca un elefant adevărat.

Acest elefant interactiv care se plimbă este perfect pentru dezvoltarea imaginației și creativității copiilor. Se pot distra creând diferite scenarii și povești cu puiul de elefant în rolul principal. Poate fi cel mai bun prieten al unui copil cu care să se joace și să împărtășească bucuria de a descoperi noi aventuri.

Dimensiunile pachetului sunt de 23 x 9 x 17 cm, ceea ce îl face ușor portabil și convenabil de jucat oriunde. Materialul folosit pentru realizarea jucăriei este non-toxic și sigur pentru copii. Acest lucru este deosebit de important deoarece copiii pun adesea jucării în gură.

Jucăria este potrivită copiilor peste 3 ani, ceea ce o face un cadou ideal pentru copiii mici. Se vor îndrăgosti de acest pui de elefant moale și drăgălaș la prima vedere și nu se vor putea despărți de el. Va deveni cel mai bun prieten al lor pentru jocuri și divertisment.

Elefantul plimbat de pluș este fabricat în China, respectând toate standardele europene de calitate și siguranță. Face parte din marea varietate de jucării mici de plus care se găsesc pe piață. Deoarece puiul de elefant este unul dintre cele mai iubite animale, este o alegere ideală pentru orice mic iubitor de jucării de plus.

În concluzie, elefantul de pluș care se plimbă este o jucărie grozavă care va impresiona orice copil. Nu numai că se mișcă și scoate sunete ca un elefant adevărat, dar este și moale și drăgălaș la atingere. Este un cadou ideal pentru copiii peste 3 ani care se vor distra si se vor dezvolta cu aceasta jucarie interactiva. Elefantul de pluș care se plimbă este cel mai bun prieten al copilului pentru jocuri și divertisment.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19113

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12373
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv cu paner care va atrage toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu! Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de...
Referinta: 12223
31,83 Lei (TVA inclus) 20,06 Lei (Fara TVA) 25%
23,87 Lei (incl. TVA) 31,83 Lei
-25%
Geantă tip servietă îngrijită cu mâner de frânghie. Deschide-l și se va transforma instantaneu într-un cabinet medical adevărat! Instalați echipamentul și sunteți gata să acceptați primii clienți! Setul conține: o...
Referinta: 16047
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
Un camion distractiv cu un container plin de blocuri colorate. Potrivit pentru divertisment afară sau acasă, trusa va ocupa locul de mândrie în colecția dvs. de vehicule. În plus, stivuirea cuburilor este un joc...
Referinta: 16007
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Ofertă grozavă pentru toți micuții iubitorii de târâtoare! Setul conține 2 șerpi - roșu și verde, fiecare compus din 12 piese din plastic. ·       Lungimea șarpelui în cm: 40 ·       Material: plastic non-toxic ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare