×

ȘORICEL DE PLUȘ 22 CM 2 TIPURI

Personajele simpatice din desene animate, îndragite de toti copiii, vin la noi sub forma unor jucarii de plus. Sunt confectionate din material placut la atingere si sunt extrem de moi! Sunt cadoul perfect pentru copii mici, copii mici și chiar pentru copiii mai mari și vor deveni cel mai bun prieten al tău.

Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Opțiune: 2 – selectați din butoanele radio

·       Dimensiuni in cm: 22

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
26,37 Lei (incl. TVA)
22,16 Lei (Fara TVA)
Opțiune
  • Aleatoriu / mix
  • Mickey
  • Mini
in stoc
Referinţă:
01026
Add to wishlist
Descriere

Soricelul de jucarie de plus este inspirat din personajele dragute dintr-unul dintre cele mai indragite desene animate ale copiilor. Aceste personaje sunt familiare tuturor copiilor mici și mari și acum pot face parte din lumea lor sub formă de jucării de pluș.

Sunt realizate din material de înaltă calitate, care este plăcut la atingere și le face extrem de moi. Sunt cadoul perfect pentru toate vârstele - copii mici, mari și chiar mai mari. Indiferent de vârstă sau nu, aceste personaje de pluș vor deveni cei mai buni prieteni ai tăi pe care să-l mângâie și să iubești.

Mouse-ul de pluș are o dimensiune de 22 cm, ceea ce îl face confortabil de îmbrățișat și de purtat oriunde cu tine. Este creat din 100% poliester, ceea ce îl face moale și pufos la atingere. Acesta este un material extrem de potrivit pentru jucăriile de pluș deoarece oferă confort și plăcere la atingere.

Este important să rețineți că combinațiile de culori ale mouse-ului umplut pot varia și pot fi diferite de ceea ce vedeți în imagine. Acest lucru se datorează faptului că fiecare jucărie de pluș este unică și poate avea ușoare variații de culoare. Acest lucru face ca fiecare mouse umplut să fie și mai special și unic.

Pentru a îngriji mouse-ul de pluș, îl puteți spăla la 30°C. Acest lucru va asigura că va fi întotdeauna curat și proaspăt. Este recomandat să-l spălați manual sau în mașina de spălat pe un ciclu blând pentru a-i păstra moliciunea și calitatea.

Mouse-ul de pluș este fabricat în China, asigurând calitate înaltă și atenție la detalii. Ea a fost creată cu dragoste și grijă pentru a fi tovarășul și prietenul ideal pentru toți copiii.

Dacă ești în căutarea unei jucării de pluș care să fie un cadou ideal pentru tine sau copilul tău, acest șoarece umplut este alegerea perfectă. Ea vă va aduce bucurie și zâmbete și va deveni cea mai bună prietenă a voastră pe care să vă îmbrățișați și să vă iubiți. Simțiți-vă liber să-l adăugați la colecția dvs. de jucării de pluș sau să-l faceți cadou cuiva care iubește aceste personaje drăguțe de desene animate.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
01026

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Mickey Mouse
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14423
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un transportor auto din plastic cu 2 ATV-URI pe care fiecare băiețel îl va aprecia. Are un mecanism de inerție, ceea ce îl face și mai interesant și de dorit, iar jocurile - și mai distractive! Combinațiile de culori...
Referinta: 16188
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
O ofertă grozavă pentru toți pasionații mici și mari cărora le place să demonteze lucrurile în părțile lor componente și apoi să le pună din nou împreună! Constructorul de tip Lego este compus din 397 de piese, cu...
Referinta: 12347
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
O tigaie ușoară din plastic, la fel ca cea adevărată, plină cu legume sănătoase. Veți găsi morcov, ciuperci, porumb, cartofi, varză! In set este inclusa si o furculiță, cu care puteti manca cu usurință verdețurile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare