×

UNICORN DE PLUȘ CU COADĂ PUFOSĂ 28 CM

Un unicorn de pluș cu coamă și coadă pufoasă, din material plăcut la atingere. Ochii sclipesc dulce și este gata să-ți însoțească micuțul în lumea zână a viselor în fiecare seară!

·       Culoare: alb, roz

·       Dimensiuni in cm: 28

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
34,87 Lei (incl. TVA)
29,30 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Roz
in stoc
Referinţă:
01030
Add to wishlist(1)
Descriere

Unicornul de pluș cu coadă și coamă pufoasă este jucăria perfectă pentru orice copil care iubește magia viselor de basm. Este realizat din material de înaltă calitate, plăcut la atingere, care garantează confort și plăcere în timpul jocului.

Acest unicorn de pluș este cu adevărat adorabil cu culoarea sa albă și roz. Măsoară 28 cm, făcându-l perfect pentru îmbrățișarea și îmbrățișarea cu mâinile copiilor mici.

Principalul său avantaj este coama și coada pufoase, care îi conferă unicornului un aspect unic și magic. Sunt moi și pufoase, iar atingerea lor este o adevărată plăcere.

Ochii unicornului strălucesc dulce și fac jucăria și mai atractivă. El este gata în fiecare seară să-ți însoțească micuțul în lumea zână a viselor, unde fiecare fantezie devine realitate.

Compoziția acestei jucării de plus este 100% poliester, care este extrem de moale și sigură pentru copii. Este hipoalergenic și nu provoacă iritații sau reacții alergice la nivelul pielii.

Unicornul poate fi spălat până la 30°C, făcându-l ușor de întreținut și curățat. Pune-l în mașina de spălat și folosește un ciclu de spălare delicat.

Această jucărie de pluș este fabricată în China, respectând toate standardele europene de calitate și siguranță. Poți fi sigur că copilul tău se va distra în siguranță și plăcut cu această jucărie.

Unicornul de pluș este un cadou ideal pentru orice copil care iubește basmele și magia fanteziei. Va deveni cel mai bun prieten al copilului dumneavoastră și va oferi ore nesfârșite de distracție și distracție. Nu ratați ocazia de a lăsa imaginația copilului să zboare cu acest minunat unicorn de pluș!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
01030

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16106
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 16075
24,71 Lei (Fara TVA)
29,40 Lei (incl. TVA)
Un set de 13 jocuri de societate distractive potrivite pentru tineri și bătrâni. Iată-le: Nu fi nebun, șah, table, dame, șah de mare, șerpi și scări, joc de fotbal, curse de cai, aventură spațială, șah cu trenuri,...
Referinta: 12397
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Și îți place seria de desene animate cu porci? Dacă răspunsul este da și știm că este, atunci acest set minunat de bucătărie este doar pentru tine! Contine: o plita incinsa, 2 ustensile de gatit,...
Referinta: 16024
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Un kit de tatuaje grozav pe care orice fetiță îl va aprecia! Ușor de pus, dar și ușor de îndepărtat, pozele frumoase o vor ajuta pe prințesa ta să se exprime în timp ce se distrează. Șabloanele se lipesc cu apă, așa...
Referinta: 19123
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
Pune-ți la încercare abilitățile creative și încearcă să faci un copac de plastilină împodobindu-l cu frunze și fructe colorate! Nu uitați să plasați și insectele - fac și ele parte din peisaj! Și în set vei găsi tot...
Referinta: 13222
31,08 Lei (Fara TVA)
36,99 Lei (incl. TVA)
Înfrumusețați-vă mâinile cu acest frumos set de manichiură! Arată complet realist și conține tot ce ai nevoie pentru unghii cu aspect grozav: 4 culori proaspete de lac care se îndepărtează ușor cu apă; 2 culori de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare