×

CAȚELUȘ PUDDLE CU PANGLICĂ

Un cățeluș de pluș cu ochi strălucitori și o panglică care va deveni cel mai bun partener de joacă al copilului tău! Poate să meargă, să dea din coadă și să latre – la fel ca un câine adevărat! Haina lui este confectionata dintr-un material placut la atingere si potrivit pentru mangaiere. Drăguțul animal este un cadou grozav pentru orice copil iubitor de animale!

·       Culoare: portocaliu, roz, violet, albastru

·       Dimensiuni in cm: 17 x 9 x 14

·       Material : poliester, plastic non-toxic

·       Alimentare: 2 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
18,18 Lei (incl. TVA)
15,28 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
  • Оранжево
  • Violet
in stoc
Referinţă:
19161
Add to wishlist
Descriere

Un pudel de mers pe jos de pluș cu panglică este jucăria perfectă pentru copilul tău! Acest cățeluș drăguț de pluș cu ochi strălucitori și panglică va deveni cel mai bun prieten al copilului dumneavoastră și îi va oferi ore întregi de distracție și joacă.

Acest cățeluș de pluș este realizat cu multă dragoste și atenție la detalii. Blana lui este confecționată din material plăcut la atingere și potrivit pentru îmbrățișări. Copilul dvs. se va bucura de blândețea și moliciunea acestei jucării în timp ce se va distra cu ea.

Dar asta nu este tot! Acest cățeluș de pluș poate să meargă, să dea din coadă și chiar să latre - exact ca un câine adevărat! Copilul dvs. se va distra privindu-l cum se mișcă și cum scoate sunete de câine. Acest lucru îl va ajuta să își dezvolte imaginația și să se simtă ca un adevărat proprietar de câine grijuliu.

Cățelușul de pluș cu ochi luminoși și panglică este disponibil în patru culori diferite - portocaliu, roz, mov și albastru. Astfel, copilul dvs. își poate alege culoarea preferată și se poate juca cu el cu plăcere.

Această jucărie de pluș este potrivită pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și este fabricată din poliester și plastic non-toxic. Este alimentată de două baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse), fiind ideală pentru copiii care iubesc jucăriile cu baterii.

Acest cățeluș de pluș este un cadou minunat pentru orice copil care iubește animalele. Nu numai că îi va oferi ore întregi de distracție, dar îl va ajuta să își dezvolte imaginația și să învețe responsabilitatea față de animale. Copilul dumneavoastră se va bucura de compania acestui cățeluș de pluș și îl va iubi ca pe cel mai bun prieten.

Nu ezitați să comandați un pudel de pluș de plimbare cu panglică pentru copilul dumneavoastră și oferiți-i momente de neuitat de joacă și distracție! Acesta este cadoul perfect pentru orice copil care iubește animalele și îi place să se joace.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19161

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13169
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Această casă castel cu o roată, un leagăn și doi cățeluși drăguți este cadoul suprem pentru orice fetiță! Setul este confectionat din plastic in culori placute, iar castelul in sine (la fel si cutia) are un maner...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 12522
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 6 inele de diferite dimensiuni și un elefant. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea gandirii logice a...
Referinta: 12443
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Minunatul set de gatit care va atrage orice mica gospodina si se va potrivi in orice bucatarie. Conține aragaz, oală, tigaie, cuțit și ustensile de gătit. Și pentru a face jocul și mai distractiv – legumele sunt...
Referinta: 06978
5,33 Lei (Fara TVA)
6,34 Lei (incl. TVA)
O undiță mică pentru micii pescari, extrem de potrivită pentru jocuri distractive. Și nu doar când faci baie. „Captura” este formată din 4 animale din plastic pe care le poți agăța cu ușurință. Și pe lângă faptul că...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare