×

CÂINE DE PELUȘ CU VESTĂ 22 CM

Un cățeluș de pluș, cu un corset în dungi și cel mai drăguț bot pe care l-ați văzut vreodată! Pufoasă și drăguță, va cuceri orice inimă și te va face să te îndrăgostești de ea la prima vedere! Cățelul este un cadou grozav pentru orice copil iubitor de animale și va deveni rapid cel mai bun prieten de joacă și de îmbrățișare al lui!

·       Dimensiuni in cm: 22

·       Compozitie: textil

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Potrivit pentru copii peste 12 luni.

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
26,70 Lei (incl. TVA)
22,44 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
21640
Add to wishlist
Descriere

Cățelușul de pluș este cadoul perfect pentru oricine iubește jucăriile moi și drăgălașe. Măsurând 22 cm, acest câine mic de pluș este perfect pentru iubire și îmbrățișare. Botul lui incredibil de drăguț îți va topi inima la prima vedere.

Acest câine de pluș este un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților, deoarece îți va exprima dragostea și afecțiunea în cel mai drăguț mod posibil. Cu textura sa moale, acest catelus va deveni cel mai bun prieten al fiecarui copil.

Un cățeluș de pluș este modalitatea perfectă de a-i face pe cei dragi fericiți și de a le oferi ceva special și unic. Fie că ești copil sau adult, acest mic cățeluș te va face să zâmbești și să te simți iubit.

Nu ezitați să faceți cadou acest câine de pluș cuiva care iubește animalele și jucăriile. Acesta va aduce bucurie și căldură în casa ta și va deveni o parte invariabilă a familiei tale. Nu ratați șansa de a deține acest cățeluș incredibil de drăguț și drăgălaș!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21640

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05718
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Sunteți gata să cuceriți oceane și să capturați nave în timp ce căutați comori pierdute? Da? Apoi înarmați-vă cu pistolul și puneți pe ochi  bandajul negru obligatoriu cu simbolul pirat – un craniu și oase încrucișate...
Referinta: 12458
16,55 Lei (Fara TVA)
19,69 Lei (incl. TVA)
O jucărie din plastic cu barcă de împingere cu un sunet distractiv și un mâner reglabil cu un finisaj confortabil, concepută pentru copiii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare