×

MINGE DE FOTBAL CU ANIMALE

Mingi vesele de fotbal cu diferite animale. Atrăgătoare și colorate, cu siguranță vor fi pe placul fiecărui copil, iar jocul cu acestea va fi mai mult decât distractiv! Disponibilă în stare umflată sau dezumflată.

Alegerea opțiunii este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni in cm: 20 x 20 x 20

·       Material : piele artificială

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
27,27 Lei (incl. TVA)
22,92 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19070
Add to wishlist
Descriere

Mingea de fotbal „Animale” este cadoul perfect pentru orice mic fan al fotbalului. Această minge de fotbal pentru copii este concepută pentru a oferi distracția și bucuria de a juca fotbal, combinate cu ilustrațiile vesele ale diferitelor specii de animale.

Această minge de fotbal este ideală pentru joacă în aer liber sau în interior și este potrivită pentru copiii de toate vârstele. Cu dimensiunile de 20 x 20 x 20 cm, este ușor de ținut și confortabil de jucat. Fabricată din piele artificială, această minge este durabilă și rezistentă la uzură, ceea ce o face potrivită pentru utilizare intensivă.

Mingea de fotbal „Animale” este cu adevărat atractivă și proaspătă. Cu culorile sale luminoase și vii, va atrage atenția oricărui copil. Ilustrațiile diferitelor animale fac această minge și mai distractiv și mai interesant de jucat.

Această minge de fotbal este cadoul perfect pentru un băiat. Indiferent dacă este fan fotbal sau pur și simplu îi place să se distreze cu prietenii în aer liber, această minge îi va aduce multă bucurie și plăcere. Jocul cu el va fi mai mult decât distractiv și va crea amintiri de neuitat.

Ia mingea de fotbal „Animale” și oferă copilului tău momente de neuitat jucând fotbal. Această minge este cadoul perfect pentru orice mic fan al fotbalului și îl va încânta cu ilustrațiile sale vesele și jocurile distractive.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19070

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12225
40,94 Lei (TVA inclus) 25,80 Lei (Fara TVA) 25%
30,70 Lei (incl. TVA) 40,94 Lei
-25%
Set roz grozav care conține: ulcior de lapte, castron de zahăr, două ceșcuțe cu farfurii și linguri, două gogoși colorate și două fursecuri. Și acum tot ce trebuie să faceți este să vă porniți imaginația și aveți deja...
Referinta: 02486
11,20 Lei (TVA inclus) 7,06 Lei (Fara TVA) 25%
8,40 Lei (incl. TVA) 11,20 Lei
-25%
Acest set de trei animale din plastic este un element obligatoriu în orice castel al prințesei. Create pe baza filmul de animație, animalele de companie ale eroinelor se așteaptă să devină și prietenii tăi. ·...
Referinta: 06992
5,13 Lei (TVA inclus) 3,23 Lei (Fara TVA) 25%
3,85 Lei (incl. TVA) 5,13 Lei
-25%
Set de 3 pene de rezerva pentru badminton, ambalate intr-un tub de plastic transparent. Sunt un plus grozav la arsenalul tău de distracție de vară pentru a te juca în aer curat cu prietenii sau părinții și pentru a...
Referinta: 05721
20,37 Lei (Fara TVA)
24,24 Lei (incl. TVA)
O armă super distractivă cu un aspect extrem de atractiv și culori strălucitoare! Butoiul transparent contine 5 trepte de viteza care se vor roti la apasarea tragaciului, insotite de efecte sonore si luminoase. Și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare