×

ARMĂ CU SUNETE ȘI EFECTE DE LUMINĂ

Un lunetist mare cu un aspect atrăgător care va atrage instantaneu atenția oricărui mic fan al jocurilor de război! Arma este echipată cu vizor optic, suport, efecte de lumină și sunete complet realiste. Și toate acestea sunt o garanție absolută a distracției 100%!

·       Dimensiuni pachet in cm: 60 x 4 x 18

·       Dimensiunile armei în cm: 95 x 60

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
54,59 Lei (incl. TVA)
45,87 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05738
Add to wishlist
Descriere

STAND SNIPER CU SUNET ȘI LUMINĂ ÎN CUTIE este un lunetist mare, cu un aspect atractiv, care va atrage instantaneu atenția oricărui mic fan al jocurilor de război! Această armă este perfectă pentru copiii cărora le place să se distreze cu jocurile de rol și pretinzând că sunt eroi militari.

SNIPER este echipat cu o vizor optic care le permite copiilor să se simtă ca niște adevărați lunetişti. De asemenea, are un suport care oferă stabilitate atunci când se joacă și le permite copiilor să se bucure de o experiență mai realistă. Arma este, de asemenea, echipată cu efecte de lumină care creează o atmosferă interesantă în timpul jocului. În plus, lunetistul prezintă sunete complet realiste care adaugă mai mult impact și distracție.

SNIPER este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru asigură că copiii se pot distra în siguranță și fără risc de rănire. Arma este, de asemenea, ușoară și confortabilă de ținut și de manipulat de către copii.

Această pușcă cu lunetă pentru copii este potrivită pentru copiii de peste 3 ani. Este ideal pentru joaca in aer liber sau in interior si poate fi folosit singur sau in combinatie cu alte jucarii de joc de razboi. Această armă va dezvolta imaginația și abilitățile creative ale copiilor, oferindu-le posibilitatea de a se transforma în roluri diferite și de a-și crea propriile povești.

SUPORT SNIPER CU SUNET SI LUMINA IN CUTIE Fabricat in China. Face parte dintr-o gamă largă de jucării și arme pentru copii care sunt concepute pentru distracția și distracția copiilor. Această pușcă cu lunetă este un cadou ideal pentru micii pasionați de jocuri de război și îi va ține distrați și ocupați mult timp.

Obțineți SNIPER STAND CU SUNET ȘI LUMINĂ și oferă-i băiețelului tău ore întregi de distracție și aventuri militare incitante! Aceasta este o jucărie care va dezvolta abilitățile și imaginația copilului dumneavoastră, oferind în același timp siguranță și distracție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05738

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16047
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
Un camion distractiv cu un container plin de blocuri colorate. Potrivit pentru divertisment afară sau acasă, trusa va ocupa locul de mândrie în colecția dvs. de vehicule. În plus, stivuirea cuburilor este un joc...
Referinta: 82008
15,17 Lei (Fara TVA)
18,06 Lei (incl. TVA)
Cântă un cântec de leagăn păpușii tale. Și de ce să nu-i spui o poveste înainte de culcare pentru a face sfârșitul zilei și mai fabulos! Datorită formei geometrice a picioarelor, patul balansoar se va balansa mult...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14501
28,03 Lei (Fara TVA)
33,35 Lei (incl. TVA)
Camion de constructii pentru copii, tip excavator, cu un design stilat si original. Are o platformă rotativă cu braț mobil și cupă. Roțile sunt realizate din cauciuc cu un strat anti-alunecare și tracțiune puternică,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare