×

PISTOL CU LASER INFRAROȘU

Un lunetist electric cu sunet/lumină, aspect atractiv și dimensiuni cu adevărat impresionante, cu care vei fi câștigătorul în orice joc de război! Arma este multifuncțională - trage săgeți de spumă și bile ușoare de plastic. Setul contine 12 sageti si 12 bile pentru a elimina orice inamic care iti iese in cale!

·       Dimensiuni pachet in cm: 80 x 5 x 18

·       Lungimea armei în cm: 79

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
54,59 Lei (incl. TVA)
45,87 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05237
Add to wishlist
Descriere

STAND SNIPER CU MINGI ȘI SĂGĂȚI ÎN CUTIE este un lunetist electric care te va transforma într-un strateg militar imbatabil! Cu aspectul său atractiv și dimensiunile cu adevărat impresionante, această pușcă cu lunetă este alegerea perfectă pentru orice joc de război.

Această armă multifuncțională trage atât săgeți din spumă, cât și peleți ușoare de plastic. Astfel vei avea posibilitatea de a elimina orice inamic care iti iese in cale. Setul include 12 săgeți și 12 bile, astfel încât să ai suficientă muniție pentru a domina bătălia.

Arma pentru copii este echipată cu efecte de sunet și lumină care vă vor cufunda în atmosfera realistă a bătăliilor militare. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți ca un adevărat lunetist și să vă bucurați și mai mult de joc.

Arma este realizată din plastic non-toxic, ceea ce o face sigură chiar și pentru cei mai mici copii cu care să se joace. Lunetistul este alimentat de 3 baterii AA. Acest lucru îl face convenabil de utilizat oriunde, fără să vă faceți griji cu privire la alimentarea sa.

Jucăria este potrivită pentru copiii de peste 3 ani care iubesc jocurile de război și se bucură de jocurile de rol. Arma va dezvolta abilitățile tehnice și strategice ale copilului tău, oferindu-i ocazia să se simtă ca un adevărat erou militar.

Acest produs este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță. Aveți încredere într-un STAND DE LUNITIST CU MINGE ȘI SĂGĂȚI și bucurați-vă de aventuri militare de neuitat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05237

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14367
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,35 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Un tren electric pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Introduceți bateria și sunteți gata să plecați într-o aventură! ·      Dimensiuni pachet în cm: 44 x 5 x 6,5 ·      Alimentare: 1 x...
Referinta: 12397
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Și îți place seria de desene animate cu porci? Dacă răspunsul este da și știm că este, atunci acest set minunat de bucătărie este doar pentru tine! Contine: o plita incinsa, 2 ustensile de gatit,...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14473
13,49 Lei (Fara TVA)
16,05 Lei (incl. TVA)
Un transportor auto distractiv cu o platformă mobilă care transportă 2 jeep-uri de poliție. Jucăria are un mecanism de inerție, ceea ce o face și mai interesantă și de dorit! Combinațiile de culori variază și pot fi...
Referinta: 12216
18,78 Lei (TVA inclus) 11,84 Lei (Fara TVA) 25%
14,09 Lei (incl. TVA) 18,78 Lei
-25%
Acest set este special pentru micii fani ai gătitului și fructelor de mare. Umpleți vasul cu apă și puneți-l pe aragazul roz pentru a le fierbe. Apoi gătește crabul și mănâncă-l. Strugurii sunt pentru desert -...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare