×

POMPA ALBASTRA CU MINGI SI SAGETI

Pistol cu pompă albastru cu un design atractiv și două tipuri de gloanțe - bile de plastic multicolore (6 buc.) și săgeți din spumă (3 buc.). Distrați-vă și păstrați-vă calmul - nu veți fi rănit pentru că gloanțele sunt ușoare și sigure!

·       Dimensiuni pachet in cm: 60 x 6 x 18

·       Material: plastic netoxic, spumă

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
19,69 Lei (incl. TVA)
16,55 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05757
Add to wishlist
Descriere

Pușca cu pompă albastră cu bile și săgeți este jucăria perfectă pentru băieți, care îi va distra și distra ore întregi. Este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și oferă o joacă sigură și distractivă.

Această pușcă cu acțiune cu pompă are un design atractiv care va impresiona orice mic entuziast militar. Cu el, copiii se pot preface a fi soldați, polițiști sau personaje din filmele și serialele lor preferate. Este ideal pentru joaca in aer liber, in gradina sau pe plaja, dar poate fi folosit si in interior.

Arma vine cu două tipuri de gloanțe - bile de plastic multicolore și săgeți din spumă. Mingile sunt ușoare și sigure, ceea ce asigură că copiii nu vor fi răniți în timpul jocului. Sunt fabricate din plastic non-toxic care este sigur pentru sănătatea copiilor. Săgețile sunt, de asemenea, sigure și moi pentru a proteja copiii de posibile răni.

Pușca albastră este ușor de folosit. Copiii trebuie doar să încarce peleții sau săgețile în pistol și să apese pe trăgaci pentru a le trage. Acest lucru dezvoltă tehnica copiilor și îi ajută să-și dezvolte coordonarea mână-ochi.

În plus, jocul cu pompă stimulează imaginația și creativitatea copiilor. Ei pot veni cu scenarii diferite și pot asuma roluri diferite, ceea ce le dezvoltă inteligența socială și emoțională.

Acest pistol cu granule este un cadou ideal pentru băieți. Îi va distra și îi va ajuta să-și dezvolte imaginația și coordonarea. Fie că se joacă singuri sau cu prietenii, această jucărie îi va distra și le va aduce multă bucurie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05757

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14566
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Micul tractor-cisternă va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Jucăria are un aspect realist și un mecanism inerțial, ceea ce o face și mai plăcută și dorită! ·       Dimensiuni pachet în...
Referinta: 13214
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un set de manichiura pentru copii care va incanta fiecare domnisoara. Pentru că conține tot ce aveți nevoie pentru unghii cu adevărat grozave - două markere colorate cu o perie și un stilou de decor, o foaie de...
Referinta: 12579
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Pian-sintetizator electronic pentru copii cu aspect realist, complet cu microfon. Vine cu 32 de taste muzicale și până la 10 butoane funcționale - OFF/ON, stop, ritm, demo, creștere/scădere a volumului și o grămadă...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare