×

TRACTOR CU RESERVOR 28 CM

Micul tractor-cisternă va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Jucăria are un aspect realist și un mecanism inerțial, ceea ce o face și mai plăcută și dorită!

·       Dimensiuni pachet în cm: 28 x 8 x 11

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
13,63 Lei (incl. TVA)
11,45 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14566
Add to wishlist
Descriere

TRACTORUL CU REZERVOR 28 CM este jucăria perfectă pentru micii fermieri și pasionații agriculturii. Acest tractor pentru copii este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să se distreze cu jucăriile agricole. Cu un aspect realist și mecanism inerțial, acest tractor este și mai plăcut și dorit de copii.

Mini-tractorul cu rezervor este o completare excelentă la colecția de mașini agricole a oricărui copil. Este fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, ceea ce îl face sigur pentru joacă și distracție.

Acest tractor pentru copii este potrivit copiilor peste 3 ani carora le place sa se distreze cu jucarii care le dezvolta abilitatile motorii si imaginatia. Este perfect pentru joacă în aer liber și în interior și va oferi copiilor ore întregi de distracție și distracție.

Cisternul tractor are un aspect realist care va impresiona orice mic fermier. Este echipat cu un mecanism inerțial, ceea ce face jocul și mai realist și distractiv pentru copii.

Acest tractor pentru copii este perfect pentru jocuri de rol și dezvoltă imaginația copiilor. Își pot imagina că sunt fermieri adevărați și îndeplinesc diferite sarcini cu tractorul lor.

TRACTORUL CU RESERVOR 28 CM este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc agricultura și construcțiile. Este un cadou ideal pentru o zi de naștere, Crăciun sau orice altă ocazie specială. Copiii se vor distra și își vor dezvolta abilitățile cu această jucărie distractivă și realistă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14566

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12391
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un set de 3 figurine luminoase ale unora dintre cei mai iubiți supereroi, pe care fiecare mic fan îl va aprecia! Ele vin cu arme consacrate și un suport pentru a te atrage în aventură și alături de ei în bătălii...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare