×

SIRENĂ CU COADĂ LUMINOASĂ 2 CULORI

Bine ați venit în lumea subacvatică magică plină de minuni pe care ți le va arăta minunata noastră păpușă-sirenă! Este deosebit de frumoasă cu părul lung și coada împletită cu perle oceanice. Glisați butonul de pe spate în poziția de lucru și coada va străluci în lumini magice pentru a face jocurile și mai interesante!

·       Culoare: roz, violet

·       Dimensiuni pachet cm: 15 x 5 x 37

·       Inaltimea papusii in cm: 34

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
29,40 Lei (incl. TVA)
24,71 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Violet
in stoc
Referinţă:
13077
Add to wishlist
Descriere

Sirena cu o coadă strălucitoare este jucăria perfectă pentru copii pentru fetele cărora le place să se cufunde în lumea fanteziei și a magiei. Oferă distracție incredibilă, permițând copiilor să se bucure de ore nesfârșite de joacă și divertisment.

Papusa-sirena este realizata cu atentie la detalii si ofera un aspect care va impresiona orice copil. Tresele ei lungi sunt frumos coafate și moi la atingere, permițând copiilor să se distreze pieptănând-o și coafând-o după bunul plac. Coada de sirenă este impresionantă prin caracteristica strălucitoare. Când butonul de pe spate este alunecat în poziția de lucru, ea va străluci în lumini magice, care creează o atmosferă magică și fac jocurile și mai distractive și mai interesante.

Păpușa sirenă luminoasă este dimensionată astfel încât să fie ușor de ținut și de jucat. Cu o inaltime de 34 cm, este ideala pentru copiii peste 3 ani. Materialul din care este confectionat este plastic non-toxic, care asigura siguranta copiilor atunci cand se joaca. Păpușa este construită cu înaltă calitate și durabilitate pentru a oferi distracție și distracție de lungă durată.

Sirena este potrivită pentru a se juca acasă și afară. Copiii îl pot lua cu ei la plajă sau la piscină și se pot scufunda în lumea imaginației și a fanteziei. Este perfect pentru jocurile de rol, în care copiii se pot transforma în sirene și pot crea diferite povești și aventuri.

Păpușa-sirenă cu o coadă strălucitoare este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește să se distreze și să-și creeze propriile lumi magice. Oferă nu numai divertisment, ci și dezvoltă imaginația, creativitatea și abilitățile sociale ale copiilor.

Nu ezitați să faceți cadou copilului dumneavoastră această minunată păpușă sirenă luminoasă. Ea îl va încânta și îi va oferi distracție nesfârșită în lumea subacvatică magică. Varietatea de culori in care este disponibila - roz si mov - permite copiilor sa o aleaga pe cea care le place cel mai mult. Bucurați-vă de joc și creați momente de neuitat cu păpușa!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13077

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12347
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
O tigaie ușoară din plastic, la fel ca cea adevărată, plină cu legume sănătoase. Veți găsi morcov, ciuperci, porumb, cartofi, varză! In set este inclusa si o furculiță, cu care puteti manca cu usurință verdețurile...
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 19004
50,97 Lei (Fara TVA)
60,65 Lei (incl. TVA)
Un unicorn fermecător de pluș cu aripi de care te vei îndrăgosti la prima vedere! Vine cu o cușcă de plastic și accesorii - o oglindă, o perie, o tiara cu o panglică, o suzetă și un bol pentru mâncare. ·...
Referinta: 16019
7,85 Lei (TVA inclus) 4,95 Lei (Fara TVA) 25%
5,89 Lei (incl. TVA) 7,85 Lei
-25%
Un set de golf pentru toți micii copilași care sunt pasionați de acest sport. Potrivit pentru joaca in aer liber, dar si in confortul casei. Conține: crosă, 2 bile, cui și gaură cu steag. ·       Dimensiuni pachet...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare