×

PĂPUȘĂ CU ANIMALE DE JUCĂRIE

Un set interesant care cu siguranță va atrage orice domnișoară! Veți găsi o păpușă frumoasă cu păr lung, care poartă o rochie elegantă. Membrele ei sunt mobile, are picioarele detașabile la genunchi și brațele detașabile la încheieturi și coate. Păpușa vine cu un întreg arsenal de animale de companie - 3 căței și un pisoi și toate accesoriile necesare pentru ele.

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet in cm: 23 x 6 x 33

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
38,51 Lei (incl. TVA)
32,36 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13100
Add to wishlist
Descriere

O păpușă de companie este un set interesant care cu siguranță va atrage orice domnișoară! Această păpușă este o jucărie ideală pentru fetele cărora le place să se distreze și să aibă grijă de animalele lor de companie.

Papusa este realizata cu atentie la detalii si este o frumusete cu parul lung care poarta o rochie eleganta. A fost creat cu multă dragoste și atenție la detalii pentru a fi cât mai realist și distractiv de jucat.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestei păpuși sunt brațele și picioarele ei care se sparg. Picioarele i se rup la genunchi, iar brațele i se rup la încheieturi și coate. Acest lucru le permite copiilor să o pozeze în diferite ipostaze și să se joace în moduri diferite. Acest lucru face ca jocul cu păpușa să fie și mai distractiv și variat.

Păpușa vine cu un întreg arsenal de animale de companie – 3 căței și un pisoi. Sunt foarte drăguți și realiști, iar copiilor le va plăcea să se joace cu ei. Animalele de companie vin cu toate accesoriile necesare pentru ca copiii să aibă grijă de animalele lor de companie.

Acest set de joacă este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și a fost creat cu înaltă calitate și atenție la detalii pentru a oferi copiilor distracție și bucurie. Păpușa este perfectă pentru fetele cărora le place să aibă grijă de animalele lor de companie și să se distreze cu ele. Această păpușă de jucărie este un cadou perfect pentru orice fetiță care iubește jocurile cu păpuși și animalele de companie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13100

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12397
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Și îți place seria de desene animate cu porci? Dacă răspunsul este da și știm că este, atunci acest set minunat de bucătărie este doar pentru tine! Contine: o plita incinsa, 2 ustensile de gatit,...
Referinta: 14458
48,42 Lei (Fara TVA)
57,62 Lei (incl. TVA)
Un avion alimentat de baterii cu un aspect elegant care va fascina orice micuț și va ocupa un loc special în colecția sa de jucării preferate! Are efect de sunet/lumină, funcție bump & go (schimbă direcția de...
Referinta: 12484
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Mai ales pentru micii iubitori de tehnologie modernă și, bineînțeles, de rechini drăguți Baby Shark - o tabletă minunată și veselă, cu multe funcții, care nu va lăsa indiferent niciun copil! Ce poate face: să numere...
Referinta: 05715
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Set de cowboy cu pușcă cu două țevi, 3 cartușe, batic roșu și ecuson de șerif. Ai tot ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat cowboy, iar când adaugi sunetele trositoare pe care le vei auzi de fiecare dată când apeși...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare