×

ROABĂ DE COPII PENTRU NISIP

Pregătește-te pentru aventuri incitante pe nisipul de pe plajă sau în grădina bunicii! Și de ce nu și în zăpadă! Roaba este ușoară și confortabilă pentru mâinile copiilor. Este fabricată din plastic sigur in culori vii care vor atrage atentia oricarui copil si ii va aduce nenumarate bucurii!

Caruciorul este detasabil. Astfel, transportul și depozitarea acestuia este și mai ușor și mai convenabil.

·       Dimensiuni asamblate in cm: 25 x 47 x 23

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
27,27 Lei (incl. TVA)
22,92 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12461
Add to wishlist
Descriere

Un cărucior mediu cu nisip este jucăria perfectă pentru aventurile incitante pe nisipul de pe plajă sau în grădina bunicii. Acest cărucior este ușor și confortabil de ținut de mâini mici, făcându-l perfect pentru copii. Este confectionat din plastic sigur in culori vii care va atrage atentia oricarui copil si ii va aduce nenumarate emotii pozitive.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui carucior este ca este detasabil. Acest lucru face transportul și depozitarea acestuia și mai ușor și mai convenabil. Căruciorul poate fi dezasamblat și asamblat foarte rapid, făcându-l ideal pentru călătorii sau joacă în diferite locuri.

Căruciorul mediu cu nisip măsoară 25 x 47 x 23 cm când este pliat, făcându-l suficient de mare pentru a încăpea toate jucăriile necesare și echipamentul de joacă cu nisip. Materialul din care este fabricat este plastic netoxic, care este sigur pentru copii și nu prezintă riscuri pentru sănătatea lor.

Acest carucior este potrivit pentru copiii peste 3 ani, fiind ideal pentru copiii mici carora le place sa se distreze la plaja sau in gradina. Este o jucărie perfectă pentru dezvoltarea abilităților motorii și a imaginației copiilor.

Această jucărie este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete, și poate fi folosită atât pe plajă, cât și în grădina bunicilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12461

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Referinta: 16007
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Ofertă grozavă pentru toți micuții iubitorii de târâtoare! Setul conține 2 șerpi - roșu și verde, fiecare compus din 12 piese din plastic. ·       Lungimea șarpelui în cm: 40 ·       Material: plastic non-toxic ·...
Referinta: 05723
8,13 Lei (Fara TVA)
9,67 Lei (incl. TVA)
O idee grozavă de cadou pentru toți micii ticăloși cărora le plac jocurile cu poliția! Setul contine 2 pistoale cu toci si 4 sageti de vid. Potrivit pentru distracție cu prietenii pentru a te îmbrăca în ofițeri de...
Referinta: 09237
2,04 Lei (Fara TVA)
2,43 Lei (incl. TVA)
O pungă minunată care va face orice cadou și mai complet și de dorit. Disponibil individual sau la set. Un set conține 12 buc. Prețul este pentru 1 buc. ·         Opțiune: Spongebob ·         Dimensiuni în cm: 26,5 x...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare