×

PIAN ÎN FORMĂ DE CAL PENTRU BEBELUȘI

Un pian-cal vesel pe roți care cu siguranță va stârni interesul micilor făcători de răutăți și le va concentra atenția. Pe langa butonul de pornire, cel de crestere a sunetului si tastele caracteristice - 8 la numar, calul amuzant are si un buton pentru schimbarea modului, precum si 4 cu imagini de animale. Prin apăsarea lor, copilul va auzi sunetul pe care îl face animalul corespunzător. Și nu numai. Schimbați modul pentru a schimba și sunetele! În plus, fiecare apăsare a oricărui buton de pe corpul calului este însoțită de un efect de lumină, complet în timp cu melodia sau sunetul dat - distracție, nu-i așa!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet in cm: 34 x 6 x 27

·       Alimentare: 3 baterii AAA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12480
Add to wishlist
Descriere

Un pui de cal de pian este o jucărie veselă și distractivă care va atrage atenția micilor oameni răutăcioși și îi va distra ore în șir. Acest suport pentru pian este echipat cu roți, ceea ce îl face ușor de transportat și de mutat.

Jucăria are un buton principal de pornire și un buton de creștere/reducere a volumului. În plus, există și opt taste pe care copilul le poate apăsa și scoate sunete diferite. Aceasta este o modalitate excelentă de a dezvolta abilitățile muzicale ale unui copil și de a învăța diferitele note.

Dar distracția nu se oprește aici! Pianul are și un buton pentru a schimba modul, precum și patru taste cu imagini ale diferitelor animale. Când copilul le apasă, va auzi sunetul pe care îl face animalul corespunzător. De exemplu, dacă apăsă tasta cu imaginea unui câine, va auzi un lătrat. Există o opțiune de schimbare a modului, care va schimba și sunetele pe care le scoate jucăria.

Fiecare apăsare a oricărui buton de pe corpul calului este însoțită de un efect de lumină care este complet în timp cu melodia sau sunetul dat. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interesant pentru copii.

Pianul pentru bebeluși este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, care sunt la vârsta la care încep să manifeste interes pentru muzică și să se distreze cu instrumentele muzicale.

Pianul pentru bebeluși este fabricat în China și este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este o jucărie ideală pentru copiii care iubesc muzica și se distrează cu instrumente muzicale. Această jucărie va dezvolta abilitățile creative și muzicale ale copilului și va oferi ore de distracție și bucurie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12480

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12327
21,65 Lei (Fara TVA)
25,76 Lei (incl. TVA)
Două figurine strălucitoare ale unora dintre cei mai populari supereroi din celebra producție de film. Sunt din plastic rezistent și au membre mobile, cu brațele detașabile la coate și picioarele detașabile la...
Referinta: 12564
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Set de 30 de bile cu model, potrivite pentru piscine uscate, colturi pentru copii si corturi. Colorate și distractive, vor stârni curiozitatea și vor aduce nenumărate zâmbete fericite pe chipul fiecărui copil! ·...
Referinta: 16125
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
Chitara roz care funcționează cu baterii, cu imaginea unui animal zâmbitor. Este colorat și distractiv și este echipat cu butoane care redă sunete și melodii diferite. Potrivit pentru distracție solo sau jocuri...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare