×

PIAN DE BEBELUȘI CU ROBOȚEL

Un pian pentru copii cu o formă interesantă și un robot care cu siguranță va stârni interesul micilor făcători de răutăți și le va atrage atenția. Pe lângă tastele caracteristice - 8 la număr, cu sunete și melodii distractive, pianul are și 12 butoane de inimă, dintre care 10 au imagini cu diferite animale. Prin apăsarea lor, copilul va auzi sunetul pe care îl face animalul corespunzător. Și nu numai. Pentru că unul dintre butoane este să schimbi modul și să schimbi sunetele animalelor cu altele! Fiecare apăsare de tastă/buton este însoțită de un semnal luminos, care va face jucăria și mai interesantă, iar jocurile și mai incitante!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet în cm: 24 x 7 x 24

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
39,41 Lei (incl. TVA)
33,12 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12523
Add to wishlist
Descriere

Un pian robot pentru bebeluși este jucăria perfectă pentru oamenii mici și răutăcioși care iubesc muzica și distracția. Acest pian pentru copii cu formă interesantă și robotizată va stârni interesul oricărui copil și îi va distra ore întregi.

Caracteristica principală a acestui pian sunt tastele - 8 la număr, care sunt echipate cu sunete și melodii distractive. Sunt ideale pentru dezvoltarea abilităților muzicale ale copiilor și perfecționarea tehnicii de joc. În plus, pianul are 12 butoane de inimă, dintre care 10 au imagini cu diferite animale. Când copilul le apasă, va auzi sunetul pe care îl face animalul corespunzător. Aceasta este o modalitate excelentă de a prezenta copiilor diferite sunete de animale și de a-și dezvolta cunoștințele despre animale.

Dar asta nu este tot! Unul dintre butoanele de pe pian este conceput pentru a schimba modul și a schimba sunetele animalelor cu altele. Acest lucru adaugă și mai multă distracție și varietate jocului. Fiecare apăsare de tastă sau buton este însoțită de un semnal luminos, ceea ce face jucăria și mai interesantă și mai distractivă pentru copii. Se vor distra cântând la pian și bucurându-se de efectele luminii.

Acest pian robot pentru copii este fabricat din plastic non-toxic, ceea ce îl face sigur pentru copii. Ambalajul măsoară 24 x 7 x 24 cm, făcându-l ușor de portat și convenabil de jucat oriunde. Pianul este alimentat de 3 baterii AA, care nu sunt incluse.

Acest pian pentru copii este potrivit copiilor peste 3 ani si este ideal pentru dezvoltarea abilitatilor muzicale si a creativitatii acestora. Este fabricat în China și este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Cu Baby Robot Piano, copiii se vor distra și își vor dezvolta abilitățile muzicale într-un mod distractiv și interactiv. Este jucăria perfectă pentru micii făcători de răutăți care iubesc muzica și distracția.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12523

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05721
20,37 Lei (Fara TVA)
24,24 Lei (incl. TVA)
O armă super distractivă cu un aspect extrem de atractiv și culori strălucitoare! Butoiul transparent contine 5 trepte de viteza care se vor roti la apasarea tragaciului, insotite de efecte sonore si luminoase. Și...
Referinta: 02968
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,36 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Zornăitoare rotundă din plastic cu elemente rotative multicolore care emit sunete. Realizată în culori strălucitoare, forme si sunete interesante, zornăitoarea va atrage cu siguranță atenția micuțului tău si îl va...
Referinta: 03786
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Set de joacă cu 4 păpuși tip familie - mama, tata și cei doi copii ai lor. Păpușa mamă este o frumusețe cu păr lung, îmbrăcată într-o rochie bogată, cu decor de paiete. Tatăl este clasic elegant în costumul său negru,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare