×

PISTOL-CATAPULT CU MAȘINĂ ȘI MASTĂ

Un set de joacă grozav URANGUTAN pe care orice copil îl va aprecia. Include un pistol blaster, o mașină de viteză cu o structură transformatoare și o mască luminoasă. Distracția începe imediat ce „încarci” căruciorul în catapulta pistolului. Deplasați rapid mânerul armei înainte și înapoi de câteva ori pentru a crește forța de împingere, apoi apăsați pe trăgaci. Căruciorul se va lansa cu viteză, iar datorită designului său unic și roților din cauciuc cu un strat anti-alunecare, se poate roti la 360 de grade și poate face diferite trucuri, cum ar fi deplasarea doar pe anvelopele din spate. Amuzant, nu-i așa?

·       Culoare pistol: roșu, albastru

·       Dimensiuni pachet in cm: 43 x 10 x 27

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
60,65 Lei (incl. TVA)
50,97 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
05758
Add to wishlist
Descriere

Marele set de joacă ORANGUTAN este jucăria perfectă pentru orice băiat. Conține un pistol blaster, o mașină de viteză cu o structură transformatoare și o mască luminoasă. Acest set este completarea perfectă la colecția de jucării pentru orice băiat.

Distracția începe în momentul în care „încarci” căruciorul în catapulta pistolului. Cu ajutorul mișcărilor rapide ale mânerului armei înainte și înapoi, puteți crește forța de împingere și apoi trageți trăgaciul. Căruciorul va fi lansat cu viteză, datorită designului său unic și roților din cauciuc cu un strat anti-alunecare, se poate roti la 360 de grade și poate face diferite trucuri, cum ar fi deplasarea doar pe anvelopele din spate. Este o adevărată distracție pentru orice băiat!

Acest set de joacă oferă nu numai distracție, ci și dezvoltă imaginația și abilitățile motorii ale copiilor. Cu ajutorul pistolului de tragere și al mașinii cu inerție, ei pot crea aventuri uimitoare și pot experimenta o emoție reală.

Nu rata ocazia de a-i face cadou băiatului tău acest set grozav de joacă. El va fi încântat să se distreze și să se bucure de a se juca cu aceste jucării unice.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05758

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 63009
21,65 Lei (Fara TVA)
25,76 Lei (incl. TVA)
„Ready to Roll” te va transporta în lumea vehiculelor inspirate de personajele DC Comics! Alăturați-vă aventurii conectând toate cele 50 de piese de puzzle și magia vă va duce acolo în cel mai scurt timp! Realizate...
Referinta: 13176
30,58 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Păpuși muzicale cu mâinile pocnind care arată exact ca cele două prințese din animație - au părul, coafurile și rochiile lor. Alege o păpușă prințesă sau distrează-te cu ambele în același timp, astfel încât jocul va...
Referinta: 13088
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
O păpușă mică de plastic cu cap de cauciuc, îmbrăcată în haine cu model. Vine cu un scuter și într-un rucsac transparent cu fermoar, care face ca depozitarea și transportul păpușii să fie o ușoară. În plus, rucsacul...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare