×

PERLE DE APĂ ÎN STICLĂ 200 BUC.

Perle de apă de rezervă pentru pistol sau mitralieră, 200 buc. într-un pachet. Dintr-un material moale și sigur de utilizat, inodor și incolor.

·       Dimensiuni pachet în cm: 7 x 3 x 13

·       Diametrul mingii în cm: 1

·       Material: apă, plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 5 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
3,00 Lei (incl. TVA)
2,53 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05749
Add to wishlist
Descriere

Bombele de apă într-o sticlă este jucăria perfectă pentru băieții de peste 5 ani care iubesc armele de jucărie și se distrează cu jocuri în aer liber. Sunt cartușe de schimb pentru bile de apă pentru un pistol sau o mitralieră și sunt concepute pentru o joacă sigură și distractivă.

Pachetul conține 200 de granule de apă care sunt moi și sigure pentru utilizare. Sunt fabricate din apă și polimer de apă, ceea ce le face sigure pentru copii. Bilele de apă sunt inodore și incolore, ceea ce le face potrivite pentru joaca în aer liber, fără a lăsa urme sau pete.

Diametrul fiecărei bile este de 1 cm, ceea ce le face ideale pentru a fi încărcate în pistoale sau automate. Sunt ușor de încărcat și sunt lansate cu ajutorul presiunii aerului. Bilele de apă sunt ușoare și au o bună stabilitate în aer, ceea ce le face perfecte pentru tragerile de la distanță.

Pachetul măsoară 7 x 3 x 13 cm, ceea ce îl face compact și ușor de depozitat și transportat. Acest lucru le permite copiilor să le poarte cu ei oriunde și să se distreze cu ele oricând.

Bombele cu apă într-o sticlă sunt fabricate în China și sunt de calitate. Sunt potrivite pentru joaca în aer liber și pot fi folosite atât pentru joaca individuală, cât și pentru joaca cu prietenii sau familia.

Aceste cartușe de schimb pentru bombe cu apă pentru pistol sau mitralieră sunt perfecte pentru copiii cărora le place să se distreze cu bombe cu apă. Acestea oferă o joacă în aer liber sigură și distractivă, care îi va distra pe copii pentru mult timp. Indiferent dacă copiii se joacă singuri sau cu prietenii, aceste cartușe pentru bile de apă vor garanta multe ore de distracție și râsete. Sunt accesoriul perfect pentru joaca de vară în aer liber și vor face orice joc și mai distractiv și mai interesant.

Nu ezitați să achiziționați aceste cartușe moi și sigure pentru pistol cu bile de apă sau mitralieră. Sunt perfecte pentru copiii de peste 5 ani și îi vor ține distrați și implicați pentru mult timp.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05749

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21587
16,80 Lei (Fara TVA)
20,00 Lei (incl. TVA)
O zornăitoare panda de pluș cu un inel de plastic care va atrage cu siguranță atenția micuței tale comori. Diferitele forme, structuri și sunete vor stârni interesul bebelușului dvs. stimulând recunoașterea culorilor,...
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Referinta: 12461
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Pregătește-te pentru aventuri incitante pe nisipul de pe plajă sau în grădina bunicii! Și de ce nu și în zăpadă! Roaba este ușoară și confortabilă pentru mâinile copiilor. Este fabricată din plastic sigur in culori...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare