×

SET DE ȘTAMPILE

Un set de ștampile cu o varietate de imagini pe care fiecare copil le va aprecia. Colorate și distractive, ele îl vor ajuta pe copil să se exprime, dezvoltându-și în același timp gândirea logică și capacitatea de concentrare și concentrare.

·       Dimensiuni pachet in cm: 15 x 25

·       Material: plastic netoxic, spumă

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
16017
Add to wishlist
Descriere

Ștampile pe carton - setul perfect pentru copiii cărora le place să se distreze și să-și exprime creativitatea. Aceste ștampile pentru copii sunt completarea perfectă pentru orice copil căruia îi place să deseneze și să creeze.

Setul include o varietate de imagini care sunt special concepute pentru a impresiona și distra copiii. Ei pot crea picturi unice combinând diferite ștampile și culori, ceea ce îi va încuraja să-și exprime individualitatea și imaginația.

Timbrele colorate și distractive nu numai că îi vor distra pe copii, ci îi vor ajuta și să-și dezvolte abilități importante. Jocul cu timbre stimulează gândirea logică și capacitatea copiilor de a se concentra și de a se concentra.

Acest set de timbre pentru copii este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani. Sunt cadoul perfect pentru orice copil căruia îi place să se distreze și să-și exprime creativitatea. Cu ștampilele în mână, copiii se vor bucura de ore nesfârșite de distracție și creativitate în timp ce își dezvoltă abilități importante și se distrează.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16017

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13224
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
O paletă frumoasă de trandafiri cu capac glisant pe care orice zână mică o va aprecia. Conține farduri de pudră în culori moi și două aplicatoare de machiaj. Ingredientele sunt absolut inofensive și se îndepărtează...
Referinta: 19076
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Mingi ușoare vesele cu diferite fructe. Atrăgătoare și proaspete, cu siguranță vor fi pe placul fiecărui copil, iar joaca cu acestea va fi mai mult decât distractivă! Disponibile în stare umflată sau dezumflată....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare