×

SET DE ÎNFRUMUSEȚARE - VALIZĂ PE ROȚI

O valiză roz pe roți, care cu doar câteva mișcări se va transforma într-o masă de înfrumusețare îngrijită, cu toate accesoriile necesare pentru înfrumusețare: o oglindă, o perie de păr, un uscător de păr, paletă, 2 benzi de cauciuc cu o floare și multe altele! Vei găsi si autocolante adezive care îți vor face setul de înfrumusețare și mai frumos!

·      Dimensiuni servieta in cm: 23,5 x 10,5 x 20,5

·      Material: ingrediente non-toxice, plastic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
50,04 Lei (incl. TVA) 66,72 Lei
-25%
66,72 Lei (TVA inclus) 42,05 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
19100
Add to wishlist
Descriere

Comoda pe roți este setul de joacă perfect pentru fetele cărora le place să se distreze cu machiaj și înfrumusețare.

Servieta roz cu roți este un accesoriu elegant și practic care poate fi transportat oriunde. Cu dimensiunile sale compacte de 23,5 x 10,5 x 20,5 cm, este perfect pentru călătorii sau joacă acasă. Copiii îl pot lua cu ei în vacanță pentru a se distra îmbrăcându-se și devenind prințese.

Valiza de toaletă pe roți este fabricată din plastic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii și nu conține substanțe nocive. Acest lucru este important deoarece copiii pun adesea jucării în gură sau le ating cu mâinile. Cu această jucărie, părinții pot fi siguri că este sigur de utilizat.

Interiorul valizei este complet echipat cu toate accesoriile necesare pentru infrumusetare. Sunt incluse oglindă, perie de păr, uscător de păr și fard de pleoape într-o paletă fluture. In plus, setul include si 2 elastice cu o floare care pot fi folosite pentru modelarea coafurilor.

Dar asta nu este tot! In valiza pe roti vei gasi si autocolante adezive cu care masa ta de toaleta poate fi si mai frumoasa. Copiii își pot decora servieta cu autocolantele lor preferate și o pot face unică și personalizată.

Aceasta masa de toaleta pentru copii este potrivita pentru copiii peste 3 ani. Este ideal pentru dezvoltarea imaginației și creativității copiilor, oferindu-le posibilitatea de a se distra și de a juca rol. Copiii pot deveni make-up artiști și se pot machia cu prietenii sau surorile lor.

Geanta de dressing pe roți este o jucărie distractivă și practică, care îi va distra pe copii pentru o lungă perioadă de timp. Acesta este cadoul perfect pentru micile printese carora le place sa se machieze si sa se infrumuseteze. Cu valiza de comodă, copiii se vor distra și își vor dezvolta abilitățile de machiaj și styling.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19100

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06340
7,86 Lei (TVA inclus) 4,95 Lei (Fara TVA) 25%
5,89 Lei (incl. TVA) 7,86 Lei
-25%
Un puzzle distractiv cu un personaj preferat. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică a copiilor. Conectați piesele pentru a obține imaginea pe cutie - suntem siguri că o veți putea...
Referinta: 16050
14,25 Lei (Fara TVA)
16,96 Lei (incl. TVA)
Un set de unelte special pentru cei mici cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Așa că suflecă-ți mânecile...
Referinta: 16092
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Puzzle pentru copii Plants vs. Zombies pentru toți micii fani ai jocului! Contine 60 de piese pe care trebuie sa le conectezi pentru a obtine poza de pe cutie. Intră în aventură și apără-ți casa de zombii răi! ·...
Referinta: 19136
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Set cu rechin de cauciuc ce se găsesc într-un cufăr transparent cu cheie. Sunetele pe care le scoate vor face jocurile și mai interesante, iar divertismentul și mai incitant! Cutia conține 6 cufere pentru rechini....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare