×

TRUSĂ DE HOCHEI

Trusă de hochei pentru toți micii pasionați de acest sport. Potrivit pentru joaca în aer liber, dar si in confortul casei. Conține: 2 crose și un puc.

·       Dimensiuni pachet in cm: 10 x 70

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
11,13 Lei (incl. TVA) 14,84 Lei
-25%
14,84 Lei (TVA inclus) 9,35 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
16018
Add to wishlist
Descriere

Hocheiul în plasă este trusa perfectă pentru toți micii ticăloși pasionați de sport. Acest set de hochei pentru copii este potrivit atât pentru a juca în aer liber, cât și în confortul casei tale. Conținând două bețe și un puc, acest set este jucăria perfectă pentru copiii cărora le place să se distreze și să se dezvolte prin joacă.

Cu dimensiunile ambalajului de 10 x 70 cm, plasa de hochei este ușor de transportat și depozitat. Poate fi asezat cu usurinta in rucsacul copilului sau pe raftul din cresa. Indiferent dacă copiii se joacă în aer liber în parc sau se distrează acasă, acest set de joacă de hochei îi va distra și își va dezvolta abilitățile motorii și coordonarea.

Hocheiul este sigur pentru copii și garantează o utilizare pe termen lung. Materialul este puternic și durabil, asigurând timp de joacă lung și distracție. Copiii se pot bucura de joc fără a-și face griji pentru confortul și siguranța lor.

Acest set de hochei este potrivit pentru copiii peste 3 ani. A fost creat special pentru copiii mici care sunt interesați de hochei și doresc să se distreze cu prietenii sau cu familia. Bastoanele robuste și pucul sunt ideale pentru mâinile mici și oferă un joc ușor și confortabil.

Lăsați copiii să se bucure de joc și să-și dezvolte abilitățile sportive și imaginația. Acest set de hochei este modalitatea perfectă de a te distra. Lasă-i să se cufunde în lumea hocheiului și să creeze amintiri de neuitat cu prietenii și familia.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16018

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05649
37,90 Lei (TVA inclus) 23,89 Lei (Fara TVA) 25%
28,43 Lei (incl. TVA) 37,90 Lei
-25%
O arbaletă interesantă cu săgeți moi și sigure, un toc și două ținte. Încărcați săgețile în toc, așezați-le în locul destinat, întindeți coarda arcului. Să vedem cât de repede loviți ținta chiar în mijloc! ·...
Referinta: 05718
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Sunteți gata să cuceriți oceane și să capturați nave în timp ce căutați comori pierdute? Da? Apoi înarmați-vă cu pistolul și puneți pe ochi  bandajul negru obligatoriu cu simbolul pirat – un craniu și oase încrucișate...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare