×

SET DE BOX CU DINOZAURI - MĂNUȘI SI SAC

Un sac de box grozav din piele artificială și o pereche de mănuși concepute pentru toți micuții iubitori ai acestui sport. Simte-te ca un adevărat boxer și exersează-ți abilitățile dezvoltându-le și perfecționându-le!

·       Dimensiuni pere în cm: 13,5 x 33

·       Dimensiuni manusi in cm: 15,5 x 18,5

·       Material: piele artificiala

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
28,80 Lei (incl. TVA)
24,20 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19137
Add to wishlist(1)
Descriere

Pera de box cu mănuși „Dinozaur” este un produs grozav conceput pentru toți micuții iubitori de box. Este fabricat din piele artificială de înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și rezistent la impact. Setul include si o pereche de manusi care sunt special concepute pentru copii si ofera confort si protectie in timpul antrenamentului.

Cu mănușa de box „Dinozaur”, copiii se pot simți ca niște adevărați boxeri și își pot exersa abilitățile. Este ideal pentru dezvoltarea activității fizice și a coordonării copiilor, ajutându-i să-și dezvolte forța și flexibilitatea corpului. Este modalitatea perfectă pentru copii de a se distra și de a învăța noi abilități.

Dimensiunile perei sunt de 13,5 x 33 cm, ceea ce o face potrivita copiilor peste 3 ani. Este compact și ușor de instalat, așa că îl poți folosi oriunde - acasă, în grădină sau chiar la un picnic. Mănușile măsoară 15,5 x 18,5 cm și sunt ideale pentru a fi purtate de copii în timpul antrenamentului.

Mănușile de box Dinosaur sunt un cadou perfect pentru băieți. Nu numai că îi va distra, dar îi va ajuta și să-și dezvolte forma fizică și abilitățile. Este modalitatea perfectă de a-i introduce în lumea sportului și de a-i încuraja să fie activi și sănătoși.

Acest produs este fabricat în China și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță. Este conceput pentru copii și este potrivit pentru utilizare de către copiii cu vârsta peste 3 ani. Sacul de box din dinozaur este modalitatea perfectă de a te distra și de a-ți dezvolta abilitățile de box.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19137

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 03444
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Păpușă cu păr blond, cu ochi albaștri, purtând o rochie minunată cu decor și centură de flori. Are un văl frumos pe cap și un colier de argint la gât. Cealaltă păpușă, soțul ei, este îmbrăcată într-un smoking elegant...
Referinta: 02488
21,82 Lei (TVA inclus) 13,75 Lei (Fara TVA) 25%
16,36 Lei (incl. TVA) 21,82 Lei
-25%
Set de ceai din plastic cu tavi pe care sa servesti delicioasa bautura. Conține: ceainic roșu, cană de lapte, zahăr cu capac, două căni, linguri și tăvi. ·       Dimensiunile pachetului in cm: 32 x 7 x 22 ·...
Referinta: 12216
18,78 Lei (TVA inclus) 11,84 Lei (Fara TVA) 25%
14,09 Lei (incl. TVA) 18,78 Lei
-25%
Acest set este special pentru micii fani ai gătitului și fructelor de mare. Umpleți vasul cu apă și puneți-l pe aragazul roz pentru a le fierbe. Apoi gătește crabul și mănâncă-l. Strugurii sunt pentru desert -...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare