×

ARME ȚESTOASELE NINJA - NUNCHAKU ȘI DISCURI

Deveniți un adevărat ninja și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și un nunchaku. Armele sunt fabricate din plastic și seamănă cât mai mult cu obiectele originale, pentru a face aventura și mai inspirată!

·       Dimensiunile pachetului in cm: 21 x 42

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
12,10 Lei (incl. TVA)
10,17 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05686
Add to wishlist
Descriere

Armele țestoaselor - nunchaku și discuri - sunt jucăriile perfecte pentru băieții cărora le place să se transforme în ninja și să se angajeze în bătălii incitante. Acest set de joacă include două discuri și un nunchaku care seamănă foarte mult cu articolele originale pentru a face aventura și mai inspirată!

Acest set de arme pentru copii este cadoul perfect pentru micii ninja. Indiferent dacă copiii se joacă singuri sau cu prietenii, se vor bucura de ore nesfârșite de distracție și emoție. Cu aceste arme pentru copii, copiii vor deveni adevărați eroi și vor câștiga fiecare bătălie.

Acest set pentru copii se distinge printr-o calitate înaltă a manoperei. Armele sunt puternice și durabile, ceea ce asigură că copiii se vor bucura de ele mult timp.

Deveniți un ninja adevărat și intrați în luptă cu acest set minunat de arme care vă vor ajuta să vă dezvoltați imaginația și creativitatea. Folosește nunchaku și discurile pentru a te apăra și ataca adversarii tăi. Cu aceste arme ninja, niciun rival nu va sta în cale!

Nu pierde timpul și comandă acum acest set uimitor de arme țestoase - nunchaku și discuri! Cu ei te vei distra și vei deveni cel mai minunat războinic ninja!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05686

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Testoasele Ninja
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12290
9,07 Lei (TVA inclus) 5,72 Lei (Fara TVA) 25%
6,80 Lei (incl. TVA) 9,07 Lei
-25%
Iepuraș, koala și maimuță - micuți veseli în culori strălucitoare care vor face fiecare copil să zâmbească. Alegeți un animal sau luați toată cutia (6 buc.). Pretul este pentru 1 bucata. ·       Dimensiunile...
Referinta: 82013
20,27 Lei (Fara TVA)
24,12 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling CIMBARI colorate sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu ele, destul de imperceptibil, copilul își va îmbunătăți concentrarea și coordonarea, își va dezvolta percepția culorilor,...
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare