×

ARME ȚESTOASELE NINJA - SABIE ȘI DISCURI

Deveniți un adevărat ninja și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o sabie cu un buton pentru a scoate/retrage lama. Armele sunt fabricate din plastic și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face aventura și mai inspirată!

·      Dimensiunile pachetului in cm: 21 x 29

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
10,59 Lei (incl. TVA)
8,90 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05687
Add to wishlist
Descriere

Armele țestoaselor - o sabie retractabilă și discuri sunt jucăriile perfecte pentru băieții cărora le place să se transforme în adevărați luptători ninja. Acest set de joacă oferă o aventură captivantă care îi va distra ore întregi.

Cele două discuri și sabia incluse sunt armele perfecte pentru a-i ajuta pe micii ninja să-și înfrunte inamicii. Sabia are un buton pentru extinderea și retragerea lamei, făcându-l și mai realist și mai distractiv de jucat.

Armele sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, sigure pentru copii. Sunt cât mai aproape de obiectele originale, ceea ce face aventura și mai inspiratoare și mai realistă. Copiii se vor simți ca niște adevărați ninja atunci când țin aceste arme uimitoare în mâini.

Acest set de joaca este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este special conceput pentru băieții cărora le place să se distreze cu jocurile de rol. Cu el, își vor dezvolta imaginația, creativitatea și abilitățile motorii în timp ce se distrează alături de prietenii lor.

Alăturați-vă aventurii uimitoare a țestoaselor și deveniți un adevărat războinic ninja. Bucurați-vă de ore întregi de distracție în timp ce luptați și învingeți inamicii. Aceste arme pentru copii sunt perfecte pentru jocuri de rol și vă vor oferi o aventură uimitoare pe care nu o veți uita!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05687

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Testoasele Ninja
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14232
39,42 Lei (TVA inclus) 24,84 Lei (Fara TVA) 25%
29,56 Lei (incl. TVA) 39,42 Lei
-25%
Un kart cu lansator pentru toți micii fani ai condusului de mare viteză. Cum funcționează - încărcați kart-ul în lansator și bucurați-vă de cele mai tari cascadorii, încercând să săriți peste obstacole fără a le...
Referinta: 09939
5,84 Lei (Fara TVA)
6,95 Lei (incl. TVA)
Ceas de mână excelent cu cadran electronic care arată data și ora. Asigurați-vă că trageți banda albă pentru a o regla folosind butoanele mici din partea dreaptă a carcasei. Pentru a închide ceasul, glisați-l în sus....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare