×

SET DE SCULE

Un set de scule grozav conceput pentru toți cei mici fascinați de reparații! În interior vei găsi tot ce ai nevoie pentru o mică reparație. Și de ce nu, chiar și pentru una mai mare!

·       Dimensiuni pachet in cm: 21 x 26

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
9,07 Lei (incl. TVA)
7,62 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16034
Add to wishlist(1)
Descriere

Un set de instrumente într-o pungă este jucăria perfectă pentru toți micii meșteri! Acest kit grozav de bricolaj oferă tot ce aveți nevoie pentru o singură reparație și poate fi folosit și pentru proiecte mai mari.

Acest set include o varietate de unelte pentru copii care sunt potrivite pentru băieții cu vârsta peste 3 ani. Fiecare instrument este fabricat din plastic non-toxic, cu care se poate juca în siguranță și nu prezintă niciun risc pentru copii.

In set vei gasi diferite tipuri de instrumente care sunt ideale pentru dezvoltarea abilitatilor motorii si coordonarii copiilor, oferindu-le posibilitatea de a se distra si de a invata in acelasi timp.

Aceste unelte de jucărie sunt create cu o atenție deosebită la detalii și concepute pentru a fi ușor de utilizat pentru mâinile mici. Fiecare instrument este adaptat la dimensiunea mâinilor copiilor, făcându-l confortabil și ușor de ținut și manipulat.

Acest set de instrumente este perfect pentru jocul de rol și dezvoltarea imaginației. Copiii se pot transforma în mici meșteri și se pot distra creând și reparând diverse obiecte. Se pot juca singuri sau cu prietenii, ceea ce îi încurajează să învețe unul de la celălalt și să-și dezvolte abilitățile sociale.

Nu ratați ocazia de a-i face cadou copilului dumneavoastră cu acest minunat set de instrumente. Îl va distra și îl va ajuta să-și dezvolte imaginația și abilitățile motorii. Lăsați copilul să devină un mic meșter și să se distreze!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16034

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05729
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Un set grozav conceput pentru distracție de unul singur sau pentru bătălii distractive cu prietenii! Include pușcă cu lunetă, 6 bile luminoase, 2 săgeți de spumă, arc cu 3 săgeți, țintă din plastic. ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare