×

BEBELUȘ CU FUNCȚII URINARE 31 CM 4 CULORI

O păpușă cu ochi albaștri și gene frumoase, îmbrăcată într-o salopetă în culori moi și căciuliță pe cap. Apăsați bebelușul pe piept pentru a-l auzi râzând, plângând și scoate sunete amuzante. Îi poți da apă din sticlă, dar ai grijă - va face pipi! Setul include o suzetă, o olita și un scutec, iar acest lucru va face jocul și mai interesant și mai realist!

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet cm: 18 x 42

·       Înălțimea păpușii în cm: 31

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
27,28 Lei (incl. TVA)
22,93 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13179
Add to wishlist
Descriere

PICTURE BABY 31 cm în 4 culori este o jucărie uimitoare care va încânta toate fetițele. Această păpușă bebeluș are ochi albaștri și gene frumoase care o fac și mai drăguță și adorabilă. Este îmbrăcată cu salopetă în culori moi și are o pălărie drăguță pe cap.

Dar asta nu este tot ce poate face această păpușă! Dacă apeși aparatul de pe pieptul ei, ea va scoate sunete amuzante, cum ar fi râsul, plânsul și alte sunete amuzante. Acest lucru îl va distra pe copilul tău și îl va face să zâmbească și să se distreze cu păpușa.

O altă caracteristică interesantă a acestei păpuși este că îi puteți da apă din sticlă. Dar aveți grijă, pentru că atunci când îi dați să bea, va face pipi pe ea! Acest lucru face ca jocul să fie și mai realist și mai distractiv pentru copii.

Împreună cu această păpușă sunt incluse o suzetă, un oliță și un scutec. Acest lucru le permite copiilor să se distreze și să joace un joc de rol, îngrijind păpușa ca pe niște bebeluși adevărați. Acest lucru le dezvoltă abilitățile sociale și de îngrijire.

PĂPUȘA PICTURE BABY 31 CM ÎN 4 CULORI este fabricată din plastic non-toxic, ceea ce o face sigură pentru copii. Este potrivită pentru copii de peste 3 ani și este fabricată în China.

Această păpușă este un cadou ideal pentru orice fetiță. Se va distra și se va juca cu ea ore întregi, dezvoltându-și imaginația și creativitatea. SQUEAKING BABY 31 CM ÎN 4 CULORI este jucăria perfectă pentru orice copil căruia îi place să se distreze și să se joace cu păpuși.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13179

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06192
7,25 Lei (TVA inclus) 4,57 Lei (Fara TVA) 25%
5,44 Lei (incl. TVA) 7,25 Lei
-25%
Minifigurine cu lansator. Asamblați personajul, puneți-l pe dispozitivul său de viteză, puneți firul în gaură și trageți-l brusc. Faceți o colecție cu toate figurile și ajutați-i pe eroi să învingă tribul lupilor....
Referinta: 12463
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
Această mașinuță-gărgăriță este jucăria preferată a celor mici și este dotată cu un mecanism simplu - un băț de împingere și o gărgăriță pe roți. Când se mișcă, gărgărița dă din aripi, „zboară” și scoate sunete,...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 06411
45,87 Lei (Fara TVA)
54,59 Lei (incl. TVA)
O masă de biliard de masă care arată exact ca cea reală! Potrivit pentru utilizare de către copii și adulți și pentru jocuri distractive acasă, în parc, la piscină sau oriunde doriți! Contine: 10 + 1 bile, 2 stalpi,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare