×

UNELTE DE CONSTRUCȚII 16 BUC

Un set grozav de unelte special pentru cei mici cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Așa că suflecă-ți mânecile și apucă-te de treabă!

·       Dimensiuni pachet in cm: 21 x 25

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
13,63 Lei (incl. TVA)
11,45 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16058
Add to wishlist
Descriere

Uneltele de cheie cu tub din 16 bucăți sunt un set grozav de instrumente special conceput pentru cei mici cărora le place să repare diverse articole sparte! Acest set este o jucărie ideală pentru băieți, care îi va distra și le va dezvolta abilitățile și imaginația.

În set veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Include o cheie pentru țevi, care este un instrument esențial pentru orice om de mână. O cheie tubulară este un instrument extrem de util care este folosit pentru a strânge și slăbi șuruburile și piulițele. Este fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, ceea ce îl face sigur pentru a juca și durabil pentru utilizare pe termen lung.

Setul include și alte 15 unelte care sunt necesare pentru toate tipurile de lucrări de reparații. Aici vei găsi un ciocan, o șurubelniță, o cheie, un creion, o riglă de metal, foarfece, un burghiu, o șurubelniță, clești, clești cu mâner plat, o șurubelniță, o cheie, o cheie, un creion și multe altele. Toate aceste instrumente sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, sigur pentru copii și durabil pentru utilizare pe termen lung.

Acest set este potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micii amatori care doresc să se distreze și să-și dezvolte abilitățile de reparații. Cu aceste unelte pentru copii pentru băieți, copilul dumneavoastră se va simți ca un adevărat meșter și va avea ocazia să învețe principiile de bază ale reparației.

Deci, dacă doriți să vă distrați copilul și să-l încurajați să facă lucrări de reparații, acest set de instrumente pentru copii este alegerea perfectă pentru dvs. Lăsați copilul să-și suflecă mânecile și să se apuce de lucru cu acest set grozav de instrumente care vă va oferi ore întregi de distracție și distracție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16058

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02445
10,68 Lei (Fara TVA)
12,71 Lei (incl. TVA)
Set de bucătărie de gătit pentru copii, care va atrage orice mică gospodină. Vine în culori plăcute și conține elementele esențiale pentru bucătăria de păpuși - 2 tigăi, 4 ustensile de gătit, 3 tipuri de spatule,...
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Referinta: 13034
133,48 Lei (TVA inclus) 84,13 Lei (Fara TVA) 25%
100,11 Lei (incl. TVA) 133,48 Lei
-25%
Băiețel drăguț într-o salopetă cu dungi și o căciuliță pe cap. Bebelușul se află într-un cabinet stomatologic și vine cu toate atributele necesare - un scaun stomatologic cu spătar detașabil; masa de scule; o lampă cu...
Referinta: 21301
34,65 Lei (Fara TVA)
41,23 Lei (incl. TVA)
Lanterna pentru bebeluși din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori drăguțe, zâmbitoare, în culori vesele. Când trageți de sfoară, se aude o melodie blândă și liniștitoare pentru a ajuta copilul să...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare