×

SET ROZ DE BUCĂTĂRIE

Set de bucătărie de gătit pentru copii, care va atrage orice mică gospodină. Vine în culori plăcute și conține elementele esențiale pentru bucătăria de păpuși - 2 tigăi, 4 ustensile de gătit, 3 tipuri de spatule, sare, scobitori, un mic uscător și, bineînțeles, produse alimentare. Setul este potrivit pentru distracție individuală sau jocuri distractive cu prietenii.

·      Dimensiuni pachet in cm: 31 x 43

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
12,71 Lei (incl. TVA)
10,68 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
02445
Add to wishlist
Descriere

Setul de bucatarie pentru copii este jucaria ideală pentru micile gospodine. Oferă jocuri de rol distractive și interesante, permițând copiilor să se bucure de rolul de bucătar și să-și dezvolte abilitățile culinare.

Cu culorile sale plăcute și moi, acest set de bucătărie este perfect pentru fetele cărora le place să se ocupe de treburile casnice. Oferă accesoriile esențiale de bucătărie pentru păpuși care le vor permite copiilor să învețe principiile de bază ale gătitului și să se distreze în acest proces.

Setul include 2 tigăi pe care copiii le pot folosi pentru a găti mâncăruri delicioase. Sunt fabricate din plastic rezistent și sigur și sunt potrivite pentru copiii peste 3 ani. De asemenea, setul include și 4 ustensile de gătit care sunt perfecte pentru amestecarea și servirea alimentelor.

Pentru a ușura experiența de gătit vei primi și 3 tipuri de spatule pe care copiii le pot folosi pentru a întoarce mâncarea în tigăi. Solnițele de sare și scobitorile sunt importante pentru a crea o experiență realistă de gătit.

Pentru a menține ordinea și a usca vasele după gătire, setul include și un mic uscător. Este accesoriul perfect pentru a-i ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile de a face teme.

În plus, există produse alimentare pe care copiii le pot folosi pentru a crea diferite feluri de mâncare. Aceasta este ocazia perfectă pentru ei de a-și exprima creativitatea și de a crea alimente delicioase și distractive pentru păpușile lor.

Acest set de bucătărie este perfect pentru divertisment individual sau jocuri distractive cu prietenii. Nu numai că îi va distra pe copii, ci îi va ajuta și să-și dezvolte abilitățile sociale, învățând să împărtășească și să coopereze cu ceilalți.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
02445

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12557
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un sortator octogonal mare care este ușor de dezasamblat și asamblat. Conține litere, numere și diferite tipuri de forme. Și în timp ce caută și găsește elementele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului,...
Referinta: 01039
24,71 Lei (Fara TVA)
29,40 Lei (incl. TVA)
O oaie drăguță de pluș cu floare și panglică la gât. Fabricat din material moale, este extrem de drăgălaș și va deveni rapid jucăria ta preferată! ·       Dimensiune si in cm: 22 ·       Compozitie: 100% poliester...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare