×

CAMION DE BETON DEMONTABIL

Camion de beton pentru copii din plastic rezistent. Vine complet cu o figură de muncitor în construcții și o șurubelniță pe care cei mici o pot folosi pentru a demonta mașina și a o pune la loc. Și, făcând acest lucru, își vor stimula subtil gândirea creativă, imaginația și creativitatea, își vor îmbunătăți abilitățile motorii fine și coordonarea, își vor dezvolta dexteritatea și atenția la detalii.

·       Dimensiuni pachet în cm: 26 x 15 x 18

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
28,80 Lei (incl. TVA)
24,20 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14044
Add to wishlist
Descriere

Camionul de beton detașabil este jucăria perfectă pentru copiii cărora le place să asambleze și să dezasambleze diferite mașini. Acest camion de beton pentru copii este fabricat din plastic robust, ceea ce îl face durabil și rezistent la impact și uzură.

În set sunt incluse o figurină de muncitor în construcții și o șurubelniță pe care copiii o pot folosi pentru a dezasambla mașina în părțile sale componente. Apoi, o pot reasambla, dezvoltându-și astfel gândirea creativă, imaginația și creativitatea.

Această jucărie nu numai că îi va distra pe copii, dar îi va ajuta și să își îmbunătățească abilitățile motorii fine și coordonarea mișcărilor. Camionul de beton dezasamblat va dezvolta dexteritatea și atenția la detalii a copilului dumneavoastră, încurajându-i să fie atenți și preciși atunci când asamblează mașina.

Ambalajul acestui camion de beton demontabil măsoară 26 x 15 x 18 cm, ceea ce îl face ușor de depozitat și transportat. Materialul folosit pentru fabricarea jucăriei este plasticul netoxic, care este sigur pentru copii.

Această jucărie este potrivită pentru copiii de peste 3 ani care adoră să se distreze cu jocuri de construcții și jucării de construcție. Le va dezvolta abilitățile de asamblare și dezasamblare, precum și imaginația și creativitatea.

Această jucărie este cadoul perfect pentru orice băiat căruia îi place să se distreze și să își dezvolte abilitățile.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14044

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02319
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un microfon din plastic care funcționează cu baterie, care va atrage instantaneu atenția oricărei mici zâne. Pentru că pe lângă faptul că este în cea mai preferată culoare feminină – roz, el are o panglică frumoasă cu...
Referinta: 05685
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o sabie katana. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...
Referinta: 01046
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Șoriceii preferați ai tuturor vin sub forma unei jucării de plus - un cadou ideal pentru copiii și mici, mari și chiar pentru adulți! Jucăria este confecționată dintr-un material foarte moale, ceea ce îl face plăcut...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare