×

COLECȚIE ANIMALE MARITIME

O colecție de 6 figurine de animale acvatice din cauciuc care îi vor încânta pe toți iubitorii de animale mici și le vor stimula curiozitatea și abilitățile cognitive. Setul contine: morsa, foca, pinguin, broasca testoasa, crab si sepie.

·       Dimensiuni pachet in cm: 25 x 30

·       Material: cauciuc

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19089
Add to wishlist
Descriere

Sea Animals in an Envelope este un set uimitor de 6 figurine de animale acvatice din cauciuc care îi vor încânta pe toți iubitorii de animale mici și le vor stimula curiozitatea și abilitățile cognitive. Acest set de figurine de animale este un cadou ideal pentru băieții și fetele cărora le place să se distreze și să învețe prin joacă.

Figurinele din cauciuc incluse în set reprezintă diferite tipuri de animale marine care sunt familiare copiilor și sunt extrem de interesante de învățat. În set veți găsi o morsă, o focă, un pinguin, o broască țestoasă, un crab cu un crab și o sepie. Fiecare dintre aceste animale acvatice este realizată cu atenție la detalii și este redată în mod realist, făcându-l și mai interesant de jucat și explorat.

Figurile de cauciuc sunt perfecte pentru a se juca în apă, permițând copiilor să se distreze și să învețe despre diferite animale marine. Pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior, iar copiii pot crea diferite scene și povești cu ele. Setul de figurine din cauciuc cu animale de mare este perfect pentru a te juca singur sau cu prietenii.

Acest set de animale de joacă este potrivit pentru copiii de la 3 ani în sus, fiind ideal pentru preșcolari. Nu numai că îi va distra pe copii, dar le va dezvolta și abilitățile motorii, imaginația și capacitatea de a învăța prin joacă. Copiii pot învăța despre diferite tipuri de animale marine, despre caracteristicile și habitatele lor.

Siluetele de animale din cauciuc sunt puternice și rezistente la uzură, ceea ce asigură că copiii se vor distra mult timp cu ele. Sunt ideale pentru a juca atât acasă, cât și în aer liber și pot fi folosite în baie, piscină sau plajă.

Sea Animals in a Envelope este setul perfect de joaca pentru animale care va distra si educa copiii. Ei vor învăța despre diferite tipuri de animale marine și își vor dezvolta puterile de observație și imaginație. Acest kit este un cadou ideal pentru orice tânăr zoolog și îi va prezenta frumusețea și diversitatea animalelor marine.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19089

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13059
28,19 Lei (TVA inclus) 17,77 Lei (Fara TVA) 25%
21,14 Lei (incl. TVA) 28,19 Lei
-25%
O păpușă blondă cu ochi care clipesc, îmbrăcată într-o rochie frumoasă cu bretele și o panglică pe piept și purtând pantofi roz. Este realizat din plastic gros, puternic, iar membrele sunt detașabile la încheieturi,...
Referinta: 06997
24,24 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,24 Lei
-25%
Socotitoare clasică din lemn, care este primul ajutor al copiilor în însușirea operațiilor matematice de bază - adunare și scădere. Este format din 5 rânduri de 10 bile colorate, care îi vor ajuta pe cei mai mici la...
Referinta: 02892
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Figurină din plastic a eroului cu membre mobile și efect de lumină. Este suficient să apeși butonul de pe spatele său pentru a aprinde lumina roșie. Fă parte din aventură recreând diferite scene din serial sau...
Referinta: 14273
24,85 Lei (TVA inclus) 15,66 Lei (Fara TVA) 25%
18,64 Lei (incl. TVA) 24,85 Lei
-25%
Camion sau betonieră? Și cel mai bun dintre amândouă! Completează-ți colecția de vehicule și distrează-te după bunul plac, lăsând imaginația să te ghideze. ·       Tip: camion, camion beton ·       Dimensiuni în...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare