×

MAȘINĂ DE SPĂLAT ALBASTRĂ MY HOME

O mică mașină de spălat pe baterii pentru a echipa casa de păpuși. Are un aspect și funcții complet realiste: buton pornit/oprit, indicator luminos, buton rotativ de control al temperaturii, ușă care se deschide și compartiment pentru detergent, tambur rotativ și bonus - 3 umerase. Și din moment ce știm că copiilor le place să imite adulții în toate activitățile lor, jucăria este alegerea perfectă pentru asta!

·       Dimensiuni pachet în cm: 19 x 12 x 22

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16148
Add to wishlist
Descriere

Mașina de spălat Blue My Home este jucăria perfectă pentru fetele cărora le place să se distreze și să aibă grijă de păpușile lor. Această mică mașină de spălat cu baterii este completarea perfectă pentru casa de păpuși și va oferi copiilor o experiență incitantă.

Această mașină de spălat cu baterii are un aspect complet realist și funcții care îi vor face pe copii să se simtă ca niște gospodine adevărate grijulii. Are un buton de pornire și oprire, iar indicatorul luminos arată acest lucru pentru a face jocul și mai realist.

Butonul rotativ de control al temperaturii le permite copiilor să aleagă temperatura potrivită pentru spălarea hainelor păpușilor. Ușa care se deschide și compartimentul pentru detergent contribuie la senzația realistă. Copiii pot încărca mașina de spălat cu detergent și pot deschide ușa pentru a pune hainele păpușilor înăuntru și afară.

Tamburul rotativ al mașinii de spălat le permite copiilor să se distreze simulând spălarea rufelor. Pot pune hainele în tambur și îl pot învârti, creând iluzia că mașina de spălat este în funcțiune. Este ocazia perfectă de a dezvolta imaginația și creativitatea sub formă de divertisment.

Ca bonus, mașina de spălat rufe include și 3 umerașe pe care copiii le pot folosi pentru a atârna hainele păpușilor după spălare. Aceasta este completarea perfectă a jocului și va permite copiilor să se distreze și să aibă grijă de păpușile lor într-un mod mai realist.

Mica masina de spalat cu baterii este potrivita copiilor peste 3 ani si este jucaria ideala care va dezvolta abilitatile de grija si responsabilitate. Este alegerea perfectă pentru fetițele cărora le place să se distreze și să aibă grijă de păpușile lor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16148

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09256
6,68 Lei (TVA inclus) 4,21 Lei (Fara TVA) 25%
5,01 Lei (incl. TVA) 6,68 Lei
-25%
Cum arată o armată de dragoni? Colectează-i pe toți din colecție și află! Fiecare set conține 2 dragoni de cauciuc în culori diferite, cu aripi și coadă detașabile. ·       Dimensiunile ambalajului în cm: 19,5 x...
Referinta: 16104
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 12346
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Două broaște țestoase drăguțe - mici și mari, cu fețe zâmbitoare care te vor face să zâmbești și pe tine! Glisați butonul în poziția de lucru pentru a vedea cum se mișcă broasca țestoasă mare, roțile de sub carcasa...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare