×

ASPIRATOR ROZ BATERIE

Un aspirator roz alimentat cu baterii care va deveni primul tău asistent pentru menținerea curată a camerei copiilor. Arată exact ca cel real – are un furtun flexibil, un tub și o perie. Bilele mici de polistiren incluse in set pot fi curatate destul de usor datorita functiei de aspirare. Iar containerul transparent de colectare a gunoiului care se deschide și efectul de lumină în modul de lucru fac jucăria și mai realistă și dorit.

·       Dimensiuni pachet in cm: 24 x 14 x 15

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
38,51 Lei (incl. TVA)
32,36 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16170
Add to wishlist
Descriere

Aspiratorul roz alimentat cu baterii este jucaria perfecta care va deveni un asistent indispensabil in mentinerea curata a camerei copiilor. Este un cadou perfect pentru o fată căreia îi place să ajute la treburile casnice și să se distreze.

Acest aspirator pentru copii arată exact ca cel real. Cu furtunul flexibil, tubul și peria, oferă o experiență realistă de curățare. Bilele mici de polistiren incluse in set pot fi curatate usor datorita functiei de aspirare a aspiratorului. Acest lucru le permite copiilor să se distreze și să se simtă ca niște adevărate gazde grijulii.

Recipientul transparent de colectare a gunoiului care se deschide este convenabil și practic. Copiii pot vedea cu ușurință cât de mult gunoi au adunat și îl pot arunca atunci când este nevoie. Efectul de lumină în modul de lucru face jucăria și mai realistă și mai dorită de micile gospodine.

Fabricat din plastic non-toxic, acest aspirator pentru copii este complet sigur pentru copiii peste 3 ani. Îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță. Poți fi sigur că copilul tău se va distra și se va dezvolta, având grijă în același timp de curățenia spațiului său.

Nu ezita să-i faci cadou fetei tale acest aspirator roz alimentat cu baterii. Se va bucura de oportunitatea de a ajuta la treburile casnice și de a se distra în același timp. Această jucărie este o modalitate ideală de a încuraja responsabilitatea și grija față de mediu încă de la o vârstă fragedă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16170

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16154
4,31 Lei (Fara TVA)
5,13 Lei (incl. TVA)
Cub Rubik clasic, 6 buc. în ambalaje destinate copiilor și adulților. Toată lumea știe jocul cu el - există 6 laturi de o culoare diferită și fiecare parte are 9 pătrate. Ideea este ca părțile laterale să se alinieze...
Referinta: 12225
40,94 Lei (TVA inclus) 25,80 Lei (Fara TVA) 25%
30,70 Lei (incl. TVA) 40,94 Lei
-25%
Set roz grozav care conține: ulcior de lapte, castron de zahăr, două ceșcuțe cu farfurii și linguri, două gogoși colorate și două fursecuri. Și acum tot ce trebuie să faceți este să vă porniți imaginația și aveți deja...
Referinta: 12523
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un pian pentru copii cu o formă interesantă și un robot care cu siguranță va stârni interesul micilor făcători de răutăți și le va atrage atenția. Pe lângă tastele caracteristice - 8 la număr, cu sunete și melodii...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare